Jag är grym

Det blir bra.
Jag var en sväng på Harrys idag. Det var lite konstigt att gå där i gamla lokalerna. Det var samma, men annorlunda.
Dom har ändrat på en del saker sedan jag var där såklart och så har dom lyckats att ta sönder en hel del och förstört. Men det kommer ju att fixas. Är kul att vara med från "början" igen.
Igår tog även en föredetta chef kontakt med mig på facebook. Jag blev så himla glad och vilka fina ord jag fick också. Kan man annat än att bli generad när man påpekar att det är kul att vara ihågkommen och till svar får man: Klart, man kommer alltid ihåg dom bästa!  Så jag ska träffa henne på tisdag och hoppas jag kan fjäska till mig att få gå brevid ett par dagar, så jag kommer in i det igen :) Facebook är bra!
Mamma och jag var även inne på affär, hehehe Systembolaget så jag fjäskade lite för mammas kompis. Eller jag påpekade att jag fanns. Det skulle hon verkligen komma ihåg.
Har även sagt till på Vimar att jag är tillbaka och att jag finns till hands.
En liten konstig blandning, men jag gillart :)

Men inget har kommit igång ännu, så jag ska på ett pinsamt möte på tisdag. Men vad gör man?

Dessutom ska jag prova på yoga på söndag, för på onsdag ska jag bli värdinna igen för just yogan :)

Nu ska jag och Emelie bege oss emot Eksjö för att hälsa på Dessan.

Hoppla för fan

Jag har växt i mina kinder nu... eller ja knappt.


Ombytta roller?

När jag var lite var jag aldrig tyst. Aldrig.
Mamma och övrig släkt sa att dom fick skavsår i öronen. Plus att jag inte pratade rent för fem öre.
Låsa dörren var i min värld "locka dörren". Idag kan jag inte prata engelska, men då kunde jag. Konstigt.
Idag är det ombytta roller.
Jag hinner inte slå upp ögonen eller inte ens fundera på det innan mamma frågar saker. Berättar viktiga saker som: Jag tror att jag ska sätta på lite kaffe.
Eller mitt i natten och berättar högt att hon stänger fönstret.
Men min mamma är iaf bäst, även om jag är jättetrött när hon åkt.

Igår fick jag iaf lite bra besked. Jag ska leva på det och låtsas som jag inte hörde att dom sa på nyheterna att det kan ta 11 veckor från alfakassan för nya medlemmar.
Det hörde inte jag. Så det så.

Nu ska jag vika kläder och sortera papper.

Mamma och tider.

Jag pratade med mamma i telefon igår.

- Du kommer att komma jätte tidigt i morgon det  vet jag.
- Nej i morgon så kommer jag inte åka innan nio, det kan jag faktiskt säga.
- Ok (med stor tveksamhet i rösten)


Mamma ringer idag 08.32

- Nu åker jag
- Men du skulle ju inte åka innan nio?
- Ja men nu blev det så.Min mamma, ja hon och tider. Varför komma 2 minuter sent, när man kan komma 2 timmar innan? Hon är bäst


Suck

Min söndagsångest kom ett dygn försent tror jag.
Dagen har varit super annars, eller ja bra.
Mamma ringde vid halv sju pigg som en lärka och kvittrade i mitt öra. Jag ringde henne mitt i natten. Det var en chansning ifrån min sida att hon kanske hade mobilen på sig när hon jobbade. Så jag förstår om hon ringde upp mig direkt när hon såg att jag ringt. 
Ska bli skönt att få hit henne i morgon, väldigt skönt.
Jag ska dock gå upp tidigt i morgon och fixa och styra innan mor kommer.

Hämtade Ronja vid halv tio vid stationen och gick en promenad med henne och Karin i 1,5 timme typ och sedan fikade vi lite här hemma. Efter det kom bror en stund och hängde. Han är bäst.
Loggade in på Facebook så hade Nollan skickat en länk på en otroligt fin JR, 4 månader gammal. Kan vara den perfekta hunden för mig. Pratade med ägaren och det verkade tip top och Ted är världens bästa som ger mig ett lån som jag ska betala tillbaka i sommar. Han är grym.

Men min övriga ekonomi suger så hårt. Har gått med i alfa kassan och jag får ut nästa månad 2200kr ca och räkningar på 5000-6000kr. Hur det går runt vet jag inte ens.

Nu ska jag kolla satc

En liten fundering

Förklara detta:
Hur kan en människa börja gråta när vikthetsdebatten nu är igång för att det är så synd om alla unga tjejer.
Men bär glädligen päls?
För djuren behandlades säkerligen skitbra.
Eller förlåt, det kanske va skillnad?
På människor som väljer sina matrutiner och djur som får pälsen och skinnet avslitet levande?
Vad vet lilla jag?

Får får Lamm

Lisa ringer Mamma

- Vi har köpt får!
- Åh va kul! Vad är det för färg?
- Mamma du kan inte få något skinn än.

Lite kvällsnack

Idag är min ångestdag ju, men denna Söndag verkar den inte ännu infinnit sig :)
Det tycker jag är skönt. Började dagen med lite SATC (jag kan ha blivit beroende) Sedan, lite sent gick jag och solade, duschade och sen en promenad med Emelie och hundarna Ronja och River. Ronja ska vara hos mig i morgon medans Emelie ska till Linköping och skriva upp för körkortet. Lyckhälsningar till henne!
Så jag ska möta henne i morgon vid station för att ta Ronja och sedan blir det promenad. Det ska bli skönt. Ska även prova lite kontaktövningar med Ronja i morgon eller jag, en. En rätt enkel och en bra början. Sätter henne framför mig och varje gång hon ser mig i ögonen får hon en godis. Vad det blir efter det vet jag inte, men kul att prova lite på Ronjan :)

Vill verkligen börja träna snart, planen var att börja i torsdags. Men mina vader har gjor så ont att dom varit till försäljning big time. Men det är bara att invänta rätt dag. Kanske börjar i morgon om det finns något lämpligt pass för mig. Ska även träffa Karin i veckan. Så kanske jag kan bli reservvärd och jag hoppas det innebär att träna gratis. Annars vet jag inte hur jag ska ha råd riktigt. fast det får man lösa antar jag. Tänk om jag verkligen kunde komma igång med träningen på riktigt för en gångs skull!

Mamma kommer på tisdag och det ska bli så himla mysigt. Bara mamma och jag som får rå om varandra, det uppskattar vi enormt hon och jag. Kanske ska lura hit Lisa och Max till nästa helg. Maxen fyller 7år om två veckor. 7ÅR! fattar ni?! det är galet. Tänk när Max var nyfödd och jag hälsade på på sjukhuset. Lilla lilla monstret <3 Han var så fin, så liten. Och jag var livrädd att ta i honom. Den nya lilla kommer jag nog uppskatt mer under bebistiden, nu när jag är äldre. Jag har köpt en klocka till Max i sjuårspresent, han är ju stor nu och det är dags att lära sig :)

Pratade med syrran nu, dom har köpt 15 jävla får. Dom skulle ha köpt typ 6 stycken. Hur gick detta till?

The girls

Idag har jag bestämt att det är synd om mig, så jag håller mig inne.
Te och Sex and the city för hela dagen står på mitt schema (och såklart fix i lyan om orken kommer)
Dagens väder att vakna till plus min huvudvärk har inte gjort mig mer peppad att ändra på den frågan.
Dessutom har jag faktiskt mens. Och jag har en lite fundering, blir mensen värre desstu äldre man blir? Min blir det iaf.
Jag är ingen av dom brudarna som har magont under dessa dagar, jag har huvudvärk. Mor min är likadan. Väldigt bekvämt..suck. Hellre magont tror jag. Sedan blir jag känsligare och känsligare vid dessa tider.
Innan började jag gråta till ett avsnitt av SATC.... hallå det är fröken H som gråter. Det är fan otäckt när man upptäcker att man har kvinnliga hormoner iaf. Trodde någon det?Regnet förstör mitt hundliv

Fan va det regnar!
Idag var planen att gå ner och sno Ronja av Emelie för lite träning. När man har abstinens efter hund som jag får man ta någon annans. Men jag håller mig nog inne idag :( Ronja är nog inte sugen på att vara ute iaf. Den latmasken.
Längtar tills jag hittar min egna hund. Fast dessa dagar är det skönt att slippa, minns Thorstentiden, men jag var duktig. Se bara här så fina vi var i regnet:


Finns inga dåliga väder sägs det ju!

Övervägde en stund att dra till Linköping och kolla ett band, med bekanta som spelar.  Men min ekonomi suger. Jag får ägna mig åt andra spännande saker idag, en bra plan är att äta semla som jag varit sugen på i typ... hmm.. 2 veckor? Men jag har sagt till mig själv att först måste jag diska för att förtjäna det.

Jag bjuder på en bild på Ronja oxå:

Lite för ärlig och en aningen patetisk

Jag har haft mycket sex. Det har jag. När jag är singel är jag inte rädd för att ha sex. Man kan inte gå på torken för att man inte har en partner som man delar sin vardag med. Jag har en historia då jag hade sex för att ersätta något som saknades, för att försöka glömma det jag mådde dåligt över. Ifs så visste jag nog inte riktigt varför jag mådde dåligt, förstod det inte. Även idag så kan jag inte sätta fingret på det. Men jag satte det i mönster. Detta är så himla lite av min historia om just det, mer får ni inte idag.

Jag är ur mönstret idag. Det vet jag.
 
Det är i stort sett exakt 2 år sedan jag sa hejdå till Ruben som pojkvän. Det var väldigt svårt, men det var det som var tvunget då. Jag älskade Ruben oerhört högt, men just då kunde inte jag ge honom det han förtjänade. Ibland kan jag komma på att sakna det vi hade, vårat förhållande var väldigt tryggt. Mycket humor, bra sex och ingen svartsjuka. Vi lärde oss mycket av varandra. Vi hade brister som vi båda inte gillade hos varandra, men dom har format oss. När jag klagat på honom på skoj, att han blivit precis så som jag ville att han skulle vara. Så tittar han på mig och säger att det är min förtjänst och han insett en del saker. Det är en komplimang från hans sida, en seger för mig på något vis. Jag kan ärligt erkänna att jag hade lite svårt att acceptera att han träffade en ny. Någon som han en gång sa till mig att hon var allt han inte ville ha. När jag frågade om vi kunde ha Max hemma en helg så sa han nej, att det var så himla jobbigt.
Han visste inte då, jag visste inte då: att hon var allt han egentligen ville ha.
Jag följer hennes blogg och jag har genom den förstått att dom är perfekta för varandra. Det är dom.
Men samtidigt är det rätt svårt att se honom bygga det livet vi ville ha och väldigt konstigt att se honom som den perfekta styvpappan han blivit.
Men jag kan idag säga med handen på hjärtat: att jag är väldigt glad för hans skull, för deras skull.
Och det är tack vare hennes blogg och min nyfikenhet.
I somras sa jag upp kontakten med Ruben, har hört av mig en gång till honom och det via mess för att få en mailadress. Nu är jag på hans hemmatrakter igen och jag kommer möta honom med ett leende. Vi har aldrig varit ovänner, alltid vänner genom hela uppbrottet och allt.
Och jag är som sagt glad för hans skull och han är en härlig kille.

Hela poängen i detta blogginlägget var en helt annan sak. Men jag antar att jag behövde få mig ur det. Det andra tar vi en annan dag

Familjefunderingar

Idag har jag varit bered på att skära bort mina vader och skänka dom till vem som helst. Länge sedan jag hade träningsvärk, men skönt på något vis. Tänk när jag red för första gången på typ 4-5 år, jag kunde inte gå ordentligt på 3 dagar tror jag. Det var smärta på hög nivå. I morgon blir nog första träningspasset. Se om jag tycker att det är kul. Var duktig och köpte hem havregryn och massa gott igår, bara det att jag inte hade packat upp ett skit då. Så det blev rester sedan igår. Dessutom struntade jag i att duscha, badade i handfatet ist. Pallade inte att fixa håret. så jag blev en fuling iaf. Bror ringde mig och frågade vad jag gjorde, sa att jag var på gång till ams. Han erbjöd sig köra och jag såg en stor möjlighet direkt. Jag sköt upp planerna för ams till senare och broder styrde emot ÖB. Min bror är bäst!

Köket får vara i oordning tills mamma kommer. Då ska vi fixa och sortera vad som är värdt att ha framme och inte. Resten av lyan är väl rätt upp och ner den oxå ska jag väl erkänna, men bara den är fin till på tisdag när mamma anländer är jag nöjd. Så blir mor oxå nöjd.

Emelie och jag traskade runt på stan idag. Hon köpte jeans, den kvinnan har gått ner galet mycket. från att ha 32 till 29. Det är inte dåligt! Själv var jag på jakt efter soffbord då jag lyckats slänga mitt gamla. Vi begav oss emot jysk och på väg ner svängde vi in på Tengvalls. I din affären har jag varit med pappa och mamma så länge jag kan minnas. Så han känner igen mig väl och blev glad över att se mig. Han hade inget bord men vi snackade ett tag om en viss person. Min pappa. Jag frågade om far min hade varit där inne på länge, det hade han inte. Tengvall undrade om jag hade hört något från honom och när jag sa att det nog är 2 år sedan sist, så sa han att det var lika länge sedan han hade sett honom. Han frågade till och med om han levde. Och där står jag hans dotter och svarar att: Jo jag tror nog han gör det, annars hade jag hört något.
Den dagen jag kommer få Det beskedet, kommer jag inte bli förvånad. Men min värld kommer gå under. Min pappa kommer alltid vara en hjälte trotts alla hans eviga snesteg. Så länge jag vet att hans finns på jorden, andas jag. Men när hans dag kommer så kommer något verkligen gå sönder i mig. Mer än vad folk anar. Han är som en främling men ändå så bekant.

Hittade ett bord på Erikshjälpen för 85kr föresten. Så nu har jag varit duktig oxå. Handlat billigt och skänkt pengar.
Nu ska jag se om jag kan se på dvd på datorn.

Kuddkrig

Jag har verkligen sovit som en prinsessa!
Förutom när jag hade kuddkrig med mig själv. Jag är inte van vid så stor yta själv :) Och mina underbara fantastiska kuddar är ren kärlek! Dock vet jag inte riktigt vad jag lyckats med. Somnade på ena sidan och vaknade upptryggt emot väggen en gång. Två kuddar hade tagit min plats där jag somnade från början. Vaknade aspigg vid 04.17, men lyckades somna om. Jag la mig tidigt igår för att vara jag :)  Min fantastiska träningsvärk kom sakta under natten, inte alls trevligt. Men men inget att göra åt det. Känna att man lever iaf.
Det är dags för mig att ta tag i mitt liv, tvätta bort mitt smink och sedan gå och duscha. För idag måste jag göra viktiga saker (tråkiga saker) men jag ska vara snygg.

I don´t believe you

I don't mind it
I don't mind at all
It's like you're the swing set
And I'm the kid that falls
It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't mind it
I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams
When you can't wake up
Looks like you've given up
You've had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You'll come around
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

Just don't stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause I still don't mind at all

It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right,
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't believe you

min röv

Flytten höll på att ta död på mig. Seriöst.
Pack in allt var helt okej, inga trappor och en liten vagn till hjälp och inte speciellt långt.
När vi kom till Vimmerby kändes det bra, gick en omgång upp till lyan. Så långt, så var allt bra. Inga konstigheter.
Efter andra rundan insåg jag att detta skulle bli tufft. Bror valde att lyfta från släpan till trapphuset och därifrån sprang jag upp och ner. Inga konstigheter tänker ni. Jag tänker att jag bor på fjärde våningen och är extremt otränad. Svetten rann, trapphuset snurrade och jag drack vatten i varje runda i lyan. Det var som ett riktigt jävla träningspass. Jag försökte komma på folk att ringa, hitta en utväg att slippa. Men sanningen var ju att det var mina jävla saker som skulle uppför 33 miljoner trappsteg.
Men lyan den är fin, väldigt mysig och den är endast min och bara jag har nycklarna in. Det är frihet på någotvis.

Nu sitter jag här i min säng och är väldigt sliten efter dagen. Borde bädda sängen och sedan gå ner till duschen. Ja gå ner, duschfan är i källaren. Så 33 miljoner trappsteg ner och sedan 33 miljoner upp igen. Känns lockande som fan. Men just nu skulle det vara skönt att bara lägga mig ner och sova precis så som sängen är och i dom kläderna jag har på mig och njuta över att ingen klagar och att ingen kan hitta mig så.

Vet ni hur underbart det är att var i sin egna säng föresten? Det är som att bo på hotelle efter att sovit på gatan i en månad....eller vad vet jag om det? Det är iaf underbart.

Mobilen fastklistrad vid örat och kiwiräkning

När jag var yngre så sa alltid Lasse att mobilen var fastväxt i handen på mig.
Messade konstant eller så pratade. Det var väldigt viktiga saker i den åldern man var tvungen att disskutera eller någon pojk att flörta med.
Mobilen var viktig som fan, idag är den ersatt med datorn.
Men idag har jag kännt mig som en tonåring igen. Eller så får jag väl äta upp att jag sa igår till Noelle att ingen ringde mig. För idag har det ringt hela tiden känns det som. Men det är bra, få lite ordning på det hela.

Umgicks med syster idag. Berättade om min smarthet igår när jag åt kiwi. Så började vi räkna/gissa när jag åt det senast. Jag tyckte 2 år sedan lät rimligt, men det vet jag är jättefel. När jag sa att jag var typ 7år när vi upptäckte det. Och man sa högt att det var 15år sedan, tittade jag storögt och chockat på Lisa. Hennes kommentar:
- När man kan säga att det var 15 år sedan man åt något och kommer ihåg det, så börjar man inse att man är gammal.
 Herregud så rätt hon hade. Jag är någonstans mellan 22 och 23 år och om 2,5år är jag 25år. Jag har inte åldernojja, jag är bara facinerad över hur gammal jag är nu.

Jag försöker låtsas att jag inte hoppas.

Kanske att det kan ske på riktigt?
Då skulle min lycka vara total.


Gnällignäll

Jag har ont i magen, den där kiwin var verkligen ond på riktigt. För magknipet kan inte ha att göra med mitt matintag idag. Nepp. Aldrig. Punkt.

Min hundabstinans är större än störst. Tänk att brinna för något man inte får göra. Det är som att be Lina att låta bli att sjunga, sexmissbrukare att inte ha sex, motorcykelkillar att inte åka hoj och så har ni mig, som brinner för hundar. Det känns verkligen som en omöjlighet. Har hittat en perfekt valp. Vart finns dom där träden som det växer pengar på eller stavas det: en rik karl?
Det känns som jag är desperat, som hundrasen inte spelar någon roll alls. Bara jag får något att jobba med, något att fokusera på .

Nä jag känner mig gnällig idag

Kiwi

Jag blir mer och mer allergisk för varje år känns det som emot mat och sånt.
Men något jag upptäckte först som vi vetat i typ 100år är kiwi. Denna underbara frukt. Idag kunde jag inte motstå det och köpte en.
Jag ångrar mig nu. Bittert...eller nu överdriver jag. Men det var gott iaf. Men nu får jag hålla mig till sånt jag tål ist. Det blir skärpning när träningen börjar när jag kommer till Vimmerby. Eller ja det blir skärpning när jag flyttar in i lyan. För då ska det finnas bara bra mat där eller ja. Jag ska bara unna mig på helger och sånt.
Men kiwi, kanske inte ska innehålla den nyttiga delen :(


Nya liv

Idag så börjar många nya liv, genom att börja utbildningar och kurser och sånt. Jag överväger lite själv att börja läsa lite, men jag vet inte alls. Kanske borde jag börja läsa eng b och bokföring. Men jag vet inte ifall dom började förra veckan eller denna och hur mycket jag missat isf. Matte A är väl oxå något jag borde läsa.
Men jag är ingen som gillar att plugga, det gör jag verkligen inte. Folk undrar: vem fan gör det då?
Men del tycker att det är rätt kul och spännande. Min motivation till det finns inte riktigt. Har aldrig funnits heller.

Noelle börjar en starta eget kurs idag och jag avundas henne. Hon vet vad som sker nu i några veckor. Jag själv måste fokusera på min flytt och jobb.
Ted vill inte vakna idag när jag ringer och jag måste in till stan idag faktiskt. Tur att världens bästa syster Lisa finns och att hon kör mig ifall det blir försent för Teddan.
Hoppas att min flytt går smärtfritt till Vimmerby. Varje natt jag ska lägga mig och varje morgon när jag vaknar så tänker jag: snart ska jag sova i min säng och sova på mina kuddar. Den känslan att snart få vara instängd när jag känner för det är enorm. Underbart.

Funderar en del på min lilla katt. Hon får följa med till Vimmerby nu, i sommar vill inte Ted ha henne och jag tror att han är trött på att anpassa sig. En del av mig har lust att lyfta på luren och ringa Ruben och fråga honom om inte dom vill ha en katt där ute på landet. Men så har jag också sagt att vi inte ska ha kontakt. Det var mitt val, så jag är kluven. Får fundera lite på det.

Som ett brev på posten kommer min söndagsångest

Varje månad innan mensen är jag hungrig konstant och sugen på allt. Säg en maträtt och jag skulle kunna döda för den. Samma sak varje gång. Allt är gott och bli mätt vet jag inte hur man blir under dessa dagar.
Och skulle vilja jämnföra detta med min söndagsångest, för den kommer som ett brev på posten.
Varje söndag försvinner jag alltid ner i djupa tankar och funderar väldigt mycket. Hur ska allt vara, hur ska allt bli, hur vill jag ha det. Det är dessa dagar jag kan lyfta luren, maila och skriva konstiga saker till fel personer. Men samtidigt så kan det lika gärna bli klockrent, så rätt.
Idag funderar jag på en framtid då allt rätt ut sig och fantiserar hur bra allt kan vara.
Jag struntar i allt är jobbigt och konstigt idag. Att det finns 333 måsten och ork för 3. Det blundar jag för.
Tittar åt ett annat håll när jag råkar se åt det hållet när det kändes som allt skulle lösa sig och jag trodde på det. Ikväll blickar jag förbi allt och fantiserar om ett Svenssonliv, för det verkar enkelt.

Nästa söndag kanske jag fantiserar om något helt annat.


Max reaktion

Lisa pratar med Max om vad komma skall:
- Då blir både du och Adam storebröder
- Men vi har ju inget rum!
- Men bebisen kommer sova länge i späjlsängen, sedan har vi ju balkongrummet.
- Men där är ju alla böcker och musiken. Där ska jag faktiskt sitta och läsa och så.


Max pratar med mormor (min mamma):
- Du vet Lisa, din lilla lilla flicka. Hon har en bebis i sin mage

Max pratar med mig:
- Mamma har en bebis i sin mage
- Nämen vad kul!
- Ja
- Vad tror du att det blir?
- Jag tror att det blir en kille, men jag vill att det ska bli en tjej.


Moster Hanna

Japp nu har äntligen syster och Bosse släppt bomben för Max och Adam.
Min älskade syster har en bebis i magen :)
Den 28 juli är den beräknad till, fast jag har bestämt att den ska komma den 12 augusti och att det ska bli en tjej.
Lisa försöker hota med om jag inte är snäll trycker hon ut bebisen 2 veckor för tidigt så att det blir en kräfta. 
Och det ska vi ju inte ha. En tjej, den 12 augusti, ett litet lejon precis som jag. Pelle röstar oxå för det, Moster Us man som fyller år på samma dag.
Det ska bli så himla kul att bli moster nu denna gången när jag är äldre. Det blir mer skoj då.

Jag är världens bästa moster


En öl tack

När Lina och jag var på Färjan träffade vi Nino en galet rolig kille som vi umgicks med hela kvällen.
När vi stod vid en bar jag och Nino och han skulle beställa hände en rolig grej.

Nino: - Hoff vad vill du ha?
Bartendern: - Vi har bara Tuborg.Den finaste

Jag är ensam ute på landet i Noelles lägenhet, eller jag är inte ensam. Vid min sida ligger Thorsten. Världens bästa kille. Jag stryker handen över honom titt som tätt, kliar honom och bara njuter av lugnet denna varelse ger mig. Hur kan någon ge så mycket av sig själv, bara för den vill bevisa att den duger till? Ge så mycket kärlek men inte veta om det. Jag vet att när jag och Thorsten är i närheten av varandra, så har jag honom alltid nära mig. Detta är inget som jag behöver begära av honom för han är där självmant. Vi tycker om varandra och trivs ihop och det är inte svårare än så.
Det är kärlek.


Min kväll har i det stor hela annars varit lugn och fin. Ätit popcorn och kollat film, perfekt sysselsättning en lördag. I morgon blir det morgonpromenad med världens finaste Thorsten. Sedan grötfrukost :)

Det där med känslor och kärlek

Japp jag var bitter i natt, det var jag och det står jag för helt och hållet. Jag tyckte det var en kul grej, så det var med mycket glimten i ögat och inte ett dugg: "Se jag kan vara rolig, ta mig tillbaka grej". Jag är medveten om att jag är skittråkig :)

Jag saknar väldigt mycket att ha ett förhållande, ha någon att dela min vardag med. Det gör jag. Det var något som jag lärde mig när jag dejtade senast. För då var jag kär och jag njöt av att ha någon brevid mig i fulla drag. Vardagen var lättare.
Nu har jag kommit över honom och jag är där jag var innan jag mötte honom typ iaf. Då ville jag inte träffa någon och jag trivdes med att vara själv. Nu trivs jag med att vara själv, men skulle inte ha något emot om den där speciella kom in i mitt liv. Men då får han fan komma in på ett bananskal, för jag vill inte leta. Det ska bara hända och jag vill bli uppvaktad på riktigt. Jag har inte bråttom då jag vill att det ska kännas wow från början.
Jag vill ha någon som vill hitta på saker, som gillar djur och natur. Som tar mig precis för den jag är. Även jag kan vara knepig, trotts att jag är småtråkig. Men det har ju en bakgrund till det också.
Jag saknar att laga mat ihop, jag saknar att ligga i sängen hela dagen och mysa. Att bara vara och planera vardagen tillsammans.
Men den dagen kommer den också sägs det ju och jag får väl tro på det. Tills dess får jag fokusera på min vardag och få den att fungera.

Ensam är stark heter det ju.

Så tröttande.

Jag blir så sur. Så besviken.
Hur svårt är det att vara trevliga, ta allt med en nypa salt?
Ja jag saknar känslan, jag saknar inte dej.
Du ska väl för fan bara vara glad att jag ville vara vän med dej. Väx upp.
Är det nu vi ska radera?
Killar är tröttande.

Back in Småland

Nu är jag i Småland. Jag har hundra saker att ta tag i... bland annat mitt cv. Varsågod, piska mig.
Jag har åtagit mig en väldigt rolig sak iaf, Lisette min kusin ska gifta sig och är på jakt efter en drinklista. Så jag ska spåna lite på en enkel åt henne. Det ska bli himla kul.
Nej ni vänner. Uppdatering om våran galet roliga kryssning får ni i morgon.

Pussinuss


Lol

Mötet verkade gå bra för fröken Lina tycker jag allt. Hon är ju grym så varför inte?
I morgon drar vi på kryssning, det ska bli jävligt trevligt iaf :)
På fredag mina damer och herrar, drar jag tillbaka till småland. Det finns skäl till det som heter duga, så det så.
Jag ska ta med min dator och jobba på ett bra cv och göra upp en plan och söka mängder av jobb på kryssningen när Lina jobbar.
Så får ni inte mitt cv uppvisat här eller en uppdatering att det faktiskt är gjort, så får ni piska mig. Jag lovar.

Kartläsaren

Jaha då ska jag starx ut på äventyr i Nyköping, jag ska nämligen hitta till ams själv. Det ska bli jävligt spännande.
Det ligger åt det hållet, där jag i stort sätt inte varit. Hmm..
Hoppas att det går bra där idag och att det ger något. Sedan måste jag verkligen gå och köpa lotion, min har varit slut i ett par dagar och det kliar nu för att huden är torr.
Sen ska jag ringa mor efter det.

Uppdaterar om vad dagen har erbjudit.

Väntan

Okej, jag ska väl förmodligen säga ja till lägenheten i Vimmerby.
Det är jävligt skrämmande!
Sen be en bön att R vill anställa mig när han kommer hem. Det som varje dag kryper fram, innan denna mannen verkar vilja komma tillbaka till kalla Sverige. Vad har soliga Thailand att erbjuda, när man nyss blivit nattklubbsägare i lilla småland och det finns en Hanna som suktar efter jobb? 
Sen håller jag för tillfället på att maila fram och tillbaka med en tjej om valpar i min hemlighet, eller ja nu vet ni det med.
Ska jag någonsin skaffa hund är det ju nu när jag inte har något inplanerat. Det gäller att chansa helt klart.
Vi får se om hon nappar på min plan och vad min mor säger i morgon om allt.
Ja många beslut blir det i morgon för fröken H.
Min passion för hundar är så extremt stor, det är det enda jag riktigt brinner för. Något jag saknar.
Men i morgon vet jag mycket mer. I morgon kommer även Lina :). I morgon blir det dagen Fix för hela slanten.
Suck.

Sov gott.

Länkat

Så nu har jag länkat massor av människor oxå, har jag missat någon?
Jag följer en del till, men inga nämnvärda.

Ny design
Så säg nu ärligt hjärtan små, vad tycker ni?
Nollan behöver inte säga något, hon har redan påpekat.


Vad hände?

Detta är sjukt!
Emelie skickade ett nummer till en gubbe med lägenheter.
Jag kan få en lägenhet i morgon om jag vill.
Vad hände? :) men jag måste nog ha kvar mitt magasin isf. För det är bara en liten etta.
Gud va galet.


Baby, I´m back

Lyrisk

Jag blir verkligen helt lyrisk på tanken att bo i Vimmerby.
Ha en egen lägenhet.
Ha hund, min hund.
Ha jobb.
Få träna roliga pass.
träna hund.
Ha nära till mamma.
Ha nära till syster.
Ha nära till vänner.
Ta upp gamla kontakter.

Detta är ju bara saker som jag drömmer om. Ingenting är bestämt, men det skulle göra min vardag och liv roligare.

Lina <3

I morgon hoppas jag på att det finns lite lediga tvättider, behövs tvättas handdukar.
Sen ska jag tvinga Zanna att färga mitt hår, nu är det fult på riktigt.
På onsdag så kommer Lina <3. Vi ska käka på Tellus och sedan ska hon ha möte och jag kommer väl kunna sitta med. Det räknar jag med iaf :) Sen åker vi väl hem och sover här hemma. Sen på torsdag beger vi oss emot Stockholm. Och då ska vi på kryssning ett dygn. Så jävla skönt att komma iväg en sväng och umgås med Lina.
Både Lina och jag är sakninga efter varandra. Det är härligt.
Om dom på Tellus säger att jag får jobba i helgen vore pricken över i:et. Då skulle detta vara en härlig vecka måste jag säga :)
Sedan kommer en person hem nästa vecka som kan förändra min vardag (det har med jobb att göra)
Idag är söndagsångesten bortblåst och magkänslan är bra.


Jack Russel

Jag åkte hem ikväll, hem till Nypan för det blev så sent för Marcus.
Dagen var väl inte så innehållsrik vill jag påstå. Ett möte, där jag fick veta att vi blir inringda till varje mässa. Det ger mig bara mer anledning att bege mig hemåt småland.
Om jag flyttar, så blir det Vimmerby och då ska jag skaffa mig en hund. Nu har jag beslutat mig för att det blir en Jack Russel. Det passar min vardag med en liten hund. Detta ska vara en hemlis för min mor, eller ja hon vet att jag kommer skaffa en. Men att jag tänker göra det innan jag får en fungerande vardag, är min hemlis....och eran nu.
Jag behöver en hund i mitt liv. Varför ska folk som går på socialen och sånt få ha hund och gud vet allt, men inte jag? Jag har haft hundlängtan i såå många år nu och jag mår mycket bättre med hundsällskap. Jag blir lugn och harmonisk.
Mor min ringer vimarhem i morgon, så får vi se hur det går med den biten. Jag pratade med Ingela på vimar idag och det såg väl lite ljust ut kanske. Ska ringa dagis kanske oxå?
Ska även ringa Lollo och kolla ridlektioner, om det finns möjlighet till det. Skulle vara mysigt och skönt.

Förberdelse.

Jag ska på något vis hitta ork nu för att gå in i en dusch och fixa mig för dagen.
Idag åker jag till Stockholm igen och idag ska jag försöka att hitta helt själv från en T-centralen till Älvsjö och sedan tillbaka. Skönt att det inte är en massa byten och sånt, då hade jag haft panik kan jag lova.
Jag hade grym hemlängtan igår, har inte känt efter om den är kvar ännu. Kanske borde jag ringa runt lite idag och kolla läget eller om jag borde ha is i magen veckan ut.
Flyttar jag hem till småland igen så kommer jag skaffa hund på en gång, det är en sak som är säkert. Det är min belöning.
Idag ska jag vara snygg, det är mitt mål.

Världen är liten

Micke (Chs kusin) tar upp mitt leg och läser: Hoff. Sen drar han massor av ölskämt.
Jag påpekar att det är ju väldigt ovanligt, med en aningen ironi i rösten.
Karin (Chs kusins flickvän) säger då att det är samma med hennes efternamn: Modig
Jag rycker på axlarna lite lätt. Sen säger jag:
- Modig.. är du släkt med Karin Modig då?
- Men är inte det jag?
Då inser jag att visst fan är det de. Det var sjukt kul. Så fick jag sitta och snacka hund ett tag. Kul att träffa en person man hört om och läst om hennes hund.

I samma veva ringer N och skrikfrågar om jag legat med *********** i från hultsfred.
- Vem?
- ******* från Hultsfred, han säger det
- Har jag?
- Smal, rakat hår och tatueringar?
- Öhhh
- 30 år och barn.
- Jaha han.. ja
- Jag har legat med honom, vi har känt varandra sedan jag var 14år
N och jag borde gå igenom vilka vi har legat med. För detta är lite wierd

......

Jag ska när jag orka skriva igenom alla fantastiska människor jag lärde känna förra året.
Det var en hel del guldklimpar jag hittade.

Hej Bloggen

Jag lovade att inte vara patetisk och jag har varit duktig. Men jag lider av något obotligt. Det kallas söndagsångest. Varje söndag så får jag lite panik som många i världen får. Jag har aldrig ångest för att det är ny vecka, nya måste. Jag tycker om när tiden går.
Men dessa dagar får jag ångest för allt jag saknar, för allt jag inte duger till för. Det är dessa kvällar jag gör konstiga beslut och jag klättrar på väggarna. Det är dessa dagar eller närmare bestämt kvällarna jag fantiserar att jag har någon brevid mig och jag hoppas. Ofta är det dessa kvällar som jag inser saker och tar reda på fakta. Och jag får panik inifrån och ut om jag inte får svar. Har svårt att fokusera på att få mig själv samlad igen. Jag pratade i telefon innan och min enda tanke var: Jag måste lägga på, hur kan jag lägga på. För jag kan inte vara otrevlig, säga som det är att jag faktiskt inte alls är på humör. Jag vill rymma. Springa iväg. Men ändå stanna kvar.
Jag har ingen ångest när jag är brevid en fast punkt. Någon som får mig avslappnad. Ikväll kanske ångesten är stor för jag kan inte planera något. Jag kan inte eller jag vågar inte att planera in något. Jag kanske får jobba.
Det är lite svart för ögonen för tillfället kan jag erkänna. Det skimrar. Bokstavligt. Jag förstår att det inte är något bra. Men jag vet inte hur jag botar den.
Det är svårt för mig att inse att jag inte är tillräckligt bra för vissa saker, när det finns finare blommor än mig. Kanske jag inte vet vem jag är trotts allt. Jag vet vad jag vill. Men hur kommer jag dit? Jag vet att jag kan vägen, men makten ligger inte hos mig.
Varför har aldrig jag makten?

Så bloggen kan vi göra en deal? På Söndagar får jag vara lite patetisk, bara för att rensa lite.

God morgon Söndag

Jag är riktigt riktigt skittrött idag, undrar varför.
En drink och en halv pizza var vad min kväll innehöll. En väldigt sur drink gjord av Dennis.
Men jag gav honom lite tips om den idag och han uppskattade det. Han är duktig i baren.
Åhh va jag längtar tills att få jobba igen! jag vill nu nu nu nu!!
Imorgon beger jag mig till Stockholm igen. Det ska bli spännande vad det innebär :) Jag vill ha jobb nu, något att se fram emot.
Allt är så himla flyktigt just nu. Får jag jobb i Stockholm, kan jag jobba på Tellus samtidigt? Ska jag kanske bege mig till Vimmerby igen? Och jag kan inget annat än att vänta i typ två veckor innan jag vet mer.
Det känns så långdraget och trist. Kan inte planera något eller liknande. Eller det kan jag väl, men jobb är ju prio ett just nu. 

Utgång.

Jaha då blev det utgång ikväll eller en väldigt sen sådan, men iaf jag ska se vad Nypan har erbjuda.
Vi står på vippen på Tellus ikväll, eller ja gästlista är det väl egentligen. Bara Dennis som kallar det så kanske eller är vi så viktiga ikväll tro :)
Ska bli mys att umgås med Zanna iaf. Sitta och snacka lite skit och så bara. Det röstar jag för.

En gång för länge sen fanns det en blondin


Jävlar va blond jag var och Ruben tyckte att jag var så himla fin såhär.
Hur fan tänkte han?

Pinsamt

Jag skrev fel på mitt egna recept.
På Fizzen ska det vara Sourz Tropical Blue ist för Sourz Blueberry, ibland sviker minnet mig.
Sedan var jag döv igår med, men jag hade lika kul åt skämtet hur eller hur.
Programledaren sa inte Brunett-Bella, utan tydligen Brunett-Berra.
Jag börjar bli gammal, det är mitt enda försvar. För erkänna att jag är lite korkad, det gör jag aldrig :)

God morgon.

Usch är seg som fan.
Denna dagen blir lugn den oxå, ska väl innehålla lite mer städning och laga god mat hade jag tänkt.
Dennis tänkte ge mig fribiljetter till Tellus, men jag är inte sugen på att gå ensam.
Igår hade jag tråkigt i min ensamhet och tog mängder av kort. Här är resultatet:Man får vara lite ego ibland.

En singeldrink

Det är väl ingen singeldrink, men jag kan tänka mig ett tjejgänget med varsin sådan här i handen.
Den är ljuvlig!

Fizzes på Sourz Blueberry
4cl Sourz Blueberry
2cl citronjuice
1cl sockerlag

Skaka och sila upp allt i ett champageglas. Fyll sedan upp med soda.
Rör lite med en barsked och dekorera sedan med en citronskiva och ett sugrör.
Servera!


Åhh den var så god, kommer du ihåg Millan?

Blondinbella på hal is

Jag ska erkänna, jag följer Blondinbellas blogg det gör jag.
Inte för att jag diggar henne, jag är mest faschinerad över skillnaden på våra liv.
Så jag har ju följt hennes träning en del. Hon är jävligt målinriktad för sin ålder och det ska nog alla var imponerade över.
Jag trodde på något sätt att hon skulle vara duktigare på Let´s dance. Inte för att jag skulle göra det bättre, men jag trodde att hon skulle vara bra mycket bättre än vad hon var. Faktiskt.
Roligast var när dom kallade hennes pojkvän Nils för Brunettbella.

(Här skulle en bild på Blondinbella vara... men orkade inte engagera mig mer)

Våga

Idag har jag börjat dagen och varit duktig. Låg och drog mig i sängen dock, fast det var inplanerat :)
Men jag gick upp och duschade en sväng, för att sedan dra igång att städa. Micke, Chs kusin hjälpte till och nu är det riktigt fint. Har toaletten och mit rum kvar, men det blir senare eller i morgon.

Ellinor en vän från Vimmerby  har fått lägenhet i Gbg, men inget jobb. Hon är rädd för att misslyckas.
Känner ni igen situationen? Lite lik mig själv kanske?
För bara ett halv år sedan bodde jag i en fantastisk tvåa, hade ett fast jobb med en bra lön och förmodligen låg jag åtminstonde vackert och jag höll på med hundar för fullt.
Nu idag vet jag inte när jag kommer att få lön nästa gång eller få jobba, bor inneboende i en främmande stad och ligger? Haha det gör jag inte ens.
Förra veckan var jag oerhört rädd för framtiden, nu är jag mer laddad och det känns som om det kommer att bli bra. 2009 ska ju bli mitt år har jag bestämt och det ska jag hålla.
Jag tror på Ellinor, hon är en fantastisk människa och jag är avundsjuk på hennes karisma och konstnärliga sida som jag upplever att hon äger.
Hon tillhör dom spännande människorna, dom som jag skulle vilja tillhöra ibland. Men jag trivs ändå som den tråkiga personen jag är, jag har ju sällskap av Noelle ;)
Jag vet ju vad jag vill i mitt liv just nu och det är bara jag som kan uppnå mina små mål och ingen annan. Det förstår jag faktiskt, och jag har fantastiska människor runt mig som gör det enklare.


Zanna är egentligen blond

Zanna min vän är faktiskt egentligen rätt smart. Inte jämt, men rätt ofta.
När hon inte är smart, är hon helt enkelt jävligt blond.

Zanna camar med en kille och hon skriver:
- Det är något fel på din cam, jag ser bara en gul ruta.
Killen svarar efter en stund (nu funkar hans cam bra igen, han syns)
- Jag var i väg och fixade en grej, det var min vägg du såg.

Annat bra citat ifrån Zanna är:
- Om du ska styckmörda mig så skicka mina kroppsdelar till mamma i en säck är du snäll, jag lovar att inte säga något.

Zanna åkte till Göteborg idag. När hon kommer till stationen ringer hon i panik till sin vän hon ska till:
- Jag kommer inte hinna, kön är så lång!
- Va?
- Ja!
- Men tåget går ju om en timme...?
Zanna har köpt två nya klockor, den ena har hon haft på lagning. Och hon hade bytt till den nylagade klockan utan att titta så att tiden stämde fortfarande.


Det sägs att man blir som man umgås. Ska jag vara rädd nu att det blir värre för min del eller kan det verkligen bli det?

Back in town

Hemma i Nyköping igen. Om jag har två garderober och en säng i ett eget rum så kan jag väl kalla denna främmande stad för hem?
Dagen i huvudstaden har gått bra. Efter min intervju så fick jag beskedet att dom som var intressanta  var välkommna på måndag och det var jag. Jag är så grym! Så på måndag blir det en sväng till Stockholm igen. Stannar över natt då och umgås med Marcus. Han har tjatat så mycket att jag ska hälsa på, så det är bara att vara snäll och göra.
Umgicks med Hampus idag och det är såå mysigt tycker jag. Han och jag måste till den omtalade Patricia, det måste vi verkligen.
Åkte in till Centralen och mötte Gil med, han hade min internetdosa. Det var skönt med lite sällskap, dessutom var det ett trevligt sällskap. Gil är en såndär människa som man blir lugn av, man behöver inte göra sig till. Det räcker med att vara liksom, sånt gillas. Känns som en person, värd att ha kvar som vän utan disskution. Han försöker påstå att han är lika tråkig som jag är, men jag håller inte med. Jag blir fascinerad av denna mannen titt som tätt, för det är en rolig blandning på honom (Nu menar jag inte hans ursprung)

Idag när jag gick i Stockholm fick jag en härlig känsla: Helvete vad jag mår bra just nu!
Även om jag inte vet hur min vardag ser ut riktigt ännu, så ser jag ljust på framtiden. Det känns som om det kommer att lösa sig strax.

Kvällen blir lugn, hade tänkt städa men tar det i morgon tror jag. Har ett kul inlägg på g, sanningen om Zannas smarthet. Hehe.

Bloggnörden H

En dag så fixade jag lite med mina favoriter på datorn. Jag har alltid skämts över att jag gissat på att jag följer kanske typ 10-15 bloggar. Gissa hur paff jag blev när jag insåg att jag följer 45-50stycken.
Varför jag följer alla dessa? Hmm svår fråga, jag gillar när jag kan läsa en text när jag vet vem som skrivit den. Har alltid varit faschinerad över andras vardag och funderingar, självbiografier, dagböcker och dikter. Där kanske vi har min anledning?
Kommenterar är något jag verkligen är kass på att göra. Verkligen jättedålig och jag skämms.
Men så kommenterade jag i en blogg, en gayblogg. Han är helt fantastisk och är nominerad för något QXpris, eller ja för den bästa gaybloggen logiskt nog. Denna mannen slår Amir med hästlängder. Per-Robin heter han och bloggar på kanal5 hemsida.
Iaf när man en nörd som jag så blir man lyrisk när man kommer på att man kommenterat och undrar ifall han svarat eller gjort ett blogginlägg om det (det var en jävligt knäpp kommentar jag lagt)
Och gissa? Han hade svarat och jag blev som himla glad och log fånigt länge.

Förresten en fråga: Tycker ni jag ska sätta in lite blogglänkar på sidan och vill någon vän till mig ha sin där?

Mojito utan Mynta..gott?

Har varit på personalmöte ikväll på Tellus.
Vi hade en liten rast och då berättar en tjej (tror hon är praktikant) att hon hade pratat med en kille (hennes pojkvän?) om att hon hade fått göra så himla många mojitos.
Då säger han:
- Jaha med mynta?
- Mynta?
Sen berättar hon vidare för killen hur hon hade gjort den.
Rom, Socker, Lime (Angostura bitter vet jag inte ens om hon använde)
Han undrar:
- Och mer?
- Vadå mer?
- Soda?!
Hon har alltså serverat mängder av Mojitos under kvällen utan varken mynta eller soda.
Tror ni att det var gott?

By the way, Chefen tyckte jag var duktig sist i baren :)
Och sen är jag väldigt glad över att nya människor hittat till bloggen och kommenterar. Det är jättekul!

Jag har sålt min själ till djävulen nu.

Jag ställde klockan idag duktigt nog och försökte vakna till liv och lyckades.
Vet inte hur jag lyckades att peppa mig så pass igår kväll för denna dagen egentligen. Jag gjorde det så bra att jag trodde att dom på vikariepoolen skulle bli helt galet glada över att just jag ringde och ge mig massor av jobb. Så var det inte. Vikariepoolen har satt vikariestop förtillfället. Jag vill somna om då men det gjorde jag minsann inte.
Jag gick in på Arbetsförmedlingens hemsida och sökte massor av jobb...i Stockholm.
Såå nu har jag sålt min själ till djävulen. Marcus sa att han skulle skratta gott den dagen jag får egen lägenhet i Stockholm. Jag skrev bestämt om den dagen kommer. Han är lite svårflörtad och är bestämd på att den dagen kommer.
Jag drar till Stockholm imorgon och ska hälsa på ett jobb eller ja det är en rekrytningstid mellan 14-16. Hampus ska visa vägen åt mig, gullig som han är. Ska bli trevligt att träffa honom i morgon faktiskt.
Sedan ska jag hämta min internetdosa, den är efterlängtad.

Jaha ta tag i disken kanske?

Den manliga drinken

Jag läste ett recept i en drinkbok när jag hade praktik på Harrys.
Den hette Filur och skulle innehålla röd soda, vi hade ingen och jag beslutade mig för att kalla den: För den manliga drinken. För att den helt enkelt känns manlig.

2cl vodka
2cl gin
Apelsinjucie
Soda
Byggs i ett highballglas med is.
Dekorera med sugrör och apelsinskiva.Och satan va pep jag inför morgondagen, som ett litet barn

Ett litet litet lyckorus

Jag blev så töntigt glad nyss när jag kollade mailen!
Imorgon ska jag på personalmöte. Lite ljus denna vardagen kan man väl säga :)

Planerat en del.

Nu har jag varit lite duktig, förberett en lista för i morgon som jag ska ringa.
Nu är det "bara" 5 nummer, men listan kommer att bli längre i morgon antar jag.
Håller på att överväga ifall jag ska söka jobba i Stockholm på allvar, för där finns en hel del inom restaurang och sånt.
Måste fjäska lite för Marcus isf tror jag...hmm.. Jag söker ju i hela Sverige eller ja, jag försöker.
Kanske ska ta tag i det jag har på listan först i morgonbitti.
Noelle kommer i morgon och hälsar på en sväng, ska bli himla mysigt måste jag erkänna.
Undrar vilka hundskrällen hon har med sig... hoppas på Thorsten iaf. Mitt hjärta.

Idag blir det tydligen finmiddag från Donken ropade Zanna ifrån sängen. Dom där två har inte gått upp ännu och klockan är fyra snart.
Ikväll kommer Chs kusin Micke (?) hit och ska bo i 6 veckor, han ska ha praktik här i stan. Så vi kommer vara ett gäng. Plus Dennis och Hedvig som hänger en del. Hahaha vilket kollektiv!

Rädd

Jag är rädd.
Rädd att inte duga till.
Rädd för att misslyckas.
Rädd för att allt ska bli fel.
Så himla rädd.

Vi byter lösenord

Jag har drömt i två nätter att jag inte duger till på jobb och dylik. Enormt irriterande.
Men jag är ju orolig hur det ska bli med jobb och liknande, så det är väl inte så konstigt.
Gav mig själv en sista sovmorgon idag. I morgon ska jag börja söka jobb på riktgit.

När jag går upp ska jag logga in en sväng på msn, som alltid.
Bara det att jag kommer inte in hur jag än försöker. Så någon har väl kanske bytt mitt lösenord.
Suck, men då får jag ju en ny fresch msn? Aaa fan va segt.
Zanna kommer snart hem och då skulle hon kolla åt mig. Hoppas det löser sig annars så får jag väl ha det som projekt ikväll att göra en ny.

Hoppas att dagen blir bättre nu efter att få vakna upp efter dåliga drömmar och detta strul.

Snart så

Wiiie nu är det en cool brud som satt igång med min design.
Men jag väntar på internetdosa bara.. suck


Usch

Jag tyckte alla var töntiga som påpekade att det var kallt innan idag. Ta på er mer liksom!
Så jag lassade på med tajts, mysisar, strumpor och extra varma strumpor på det. Linne, långärmad t-shirt, fleece och munkjacka och mössa. Detta är enligt mig ordentligt om man ska promenera. Struntade dock i halsduken.
Jag gick i typ 20min kanske? Sen gav jag upp. Ville inte riskera att bli dålig igen.
Så nu sitter jag fastklistrad igen i soffan. Suck.
McDonalds sugen är jag oxå tyvärr. Men mitt nya liv som sund kan ju ändå inte börja på allvar förens kroppen känner sig redo för motion?

Jag kräver inte mycket. Jag vill bara vara frisk, få jobba i baren och få lite hundkontakt.


Väntan till på onsdag

Jag gick upp relativit tidigt idag och hade som plan att söka jobb och kolla upp en distansutbildning.
Men efter första samtalet så insåg att nää, när det är inom skolomsorgen så funkar det inte denna klämmdagen.
Så det får jag skjuta upp det till på onsdag. Idag får jag väl typ satsa på att göra klart mitt cv.

Men idag då ska jag ut på promenad :) Det ser jag fram emot som fan! Var med Dennis och köpte popcorn igår. Helvete vad kallt det var, så idag gäller det att ta på sig rätt kläder och mössa!

Jag vill in bakom baren nu.

Hehe

När man är nyutbildad som jag är och man tycker att det är spännande med alla drinkar och dylik.
Så kan det märkas rätt tydligt i vardagen.
Jag fastnar lätt i meny med drinkar och analyserar.
Tycker att alkoholreklam är kul.
Jag kollar vad dom har för spritutbud på alla pubar/klubbar jag kommer in på.
Det har blivit lite dyrare att gå på krogen.
Jag tänkte köpa hem lime en dag så att dom inte tar slut (jag har aldrig lime hemma)
När jag häller upp jucie, så gör jag det snyggt.
Det finns så himla mycket mer som jag snurrar runt om i vardagen.

I´m the Bartender

Vem är jag för er som inte vet, som inte följt min förra blogg?
Hanna född året 86 och är en nyutbildad bartender och jag gillar det. 
2009 har nyss börjat och min plan var att starta ett nytt liv, något jag ska göra så fort denna jävla förkylning försvunnit och slemmet i halsen är borta. I morgon så ska jag börja med att söka massor av jobb.
Jag har nyss flyttat in hos en av mina närmsta vänner Zanna och hennes kille Ch. Så jag bor med dom i en stor fyra, centralt i Nyköping.
Nyköping är nytt för mig, jag kommer ifrån smålands djupa skogar från början med en blandning av Vimmerby, Vetlanda och Västervik. Så jag är rätt vilsen här i stan.
Jag kommer förhoppningsvis att få vara extrapersonal på en del krogar och i morgon ska jag anmäla mig till vikariepoolen inom barnomsorgen och äldrevården.

Hänger ni med nu när jag ska göra min nystart?


Just det, en fin design planeras så fort jag fått tag i proffset Mimmi.