Like a tequila sunrise

Jag kom på igår när jag stod i baren att jag totalt glömt bort vad denna bloggen ska handla om: Min väg till att bli en grym bartender.
Och jag är nu i den punkten jag vågar att blanda och leka med drinkarna när folk säger: Gör något gott.
Dock hatar jag när folk frågar vad jag har för gott att blanda, jag har ju bara si så där...hmm...ca 30 flaskor om inte mer att blanda med.

Igår lyckades jag verkligen med en klockren sommmardrink

3cl absolut päron
1,5cl bools peach likör
1,5cl bools kiwi likör
1cl roses lime
Tranbärsjucie
Sprite

Den var så jävla fräsch, så jag kunde ha svept den själv där på plats!

Två småpojkar ville ha en sista drink och jag vill helst inte öppna nya flaskor och sånt så det blev en konstig blandning på:
2cl absolut päron
2cl bools kiwi
2cl bools blå curaco
ananasjucie
toppad med redbull

Grabbarna undrade vad drinken hette och när jag sa att det var lite ihop blandat och den inte hade något namn. Så dom undrade vad jag hette och snabbt sa jag Kajsa. Så nu heter denna konstiga blandning just Kajsa. Och om den är döpt efter mig så kanske det passar bra med en konstig blandning :)

kvällens skönaste var nog ändå när två killar hade beställt och jag stod och dansade i baren som vanligt. Då börjar dom oxå att dansa och den ena kille säger stolt med ett leende:
- Nu har vi dansat med bartendern, fan va grymt!

Men jag är ju grym, så kom med något nytt ;)


Återkommer på måndag

Igår jobbade jag 14-20 på Oxgården
Sedan hem för att göra mig lite vacker, en sväng till grannhuset och vidare till Kalle.
Nykter och duktig hela kvällen och i säng vid typ halv tre.
Upp vid halv nio och fixing och packning.
Nu väntar jag på syster och ser fram emot en dag tillsammans med henne på marknaden.
Sedan är det jobb igen på Oxgården 14-20
Vid 20 kommer Elin och hämtar mig och så åker vi till Metropol och rockar i baren.
Så gissar på att jag är hemma halv fyra.
Klockan ringer vid 6 och jag kliver väl förmodligen ur vid halv sju för att befinna mig på eken vid 7 och sedan arbete fram till 10.
Hem till sängen och sova en sväng och slutligen gå till Oxgården och jobba 14-20.
När jag trillar ihop det kommande dygnet märks helt enkelt.

Girlpower

Max sitter och klappar Lisa på hennes fina mage.

- Men mamma, vad är det där inne egentligen?
- Ja Max, antingen en lillasyster eller en lillebror
- Om det blir en pojk får den ha klänning iaf!


Det är inte bara jag och mamma som hoppas på att det ska komma en liten tjej.

Nolla

Jag sitter i min nystädade lägenhet och njuter av att det är fint och rent.
Köpte yes med äppledoft och det luktar så himla gott och fräscht! Så idag hade jag det som skurmedel till golven oxå ich plus mina liljekonvajer (stavning?) på bordet som jag plockade när jag var med Lina och kollade på en hund, så luktar det ljuvligt.  Åkte på att jobba idag som egentligen är min lediga dag. Jobba 12 dagar i rad, vad är det liksom? Pengar, jag vet. Är så jävla trött på den där pengabiten. Eller ja att man är så beroende av pengar.
Men den avdelningen jag hållt till på igår och idag är en ny avdelning för mig och helt fantastisk! Dit kan gå fler gånger med glädje!

Jag tog tag i min sista städning när jag kom hem duktigt nog. Jag brukar annars tänka att jag ska städa men sedan hamnar jag framför min dator. Men idag så satt jag inte igången den under tiden jag skurade och hade mig.
Jag gick i min äppeldoft och insåg sakta men säkert hur det faktiskt ligger till. Det var väl inte så kul att komma till den punkten, men ändå skönt. Då man lägger över allt ansvar på personen som inte tagit något ansvar innan. Då man tar ett bestämt kliv bakåt och betraktar ist.

Har haft många rundor med Kalle denna veckan. Ute och går nästan varje kväll och det är så himla skönt. Snackar skit och ventilerar. Jag är ofta trött och lyckas alltid säga så himla bra grejor och Herr Kalle missar absolut ingenting. Jag har till exempel lyckas kläcka ur mig:
"Jag har faktiskt lätt för att lära mig nya apparater"
"Jag kan göra mycket med mitt rövhål"
"Varför har monster (energidrycken) olika färger?"

Jag är duktig.

Nu ska jag komma fram till något att äta och sedan sova. Syrran ringer och väcker mig i morgon vid åtta. Ska upp och sola och sedan färga håret innan jobbet och så.

Natti

Städning

Jaha nu ska jag alldeles strax ta tag i min städning för lyan måste bli fin idag faktiskt. Den ser förskräcklig ut! Måste vika tvätt och sånt spännande, egentligen behöver jag verkligen stryka massor av tvätten. Men mitt jävla strykjärn är inte så sammarbetsvillig.
Träffade Mr.Extremsport i Tisdagskväll för första gången på 1,5vecka. Det var lite lustigt, mysigt och allt på en gång. Igår efter mitt arbetspass och min promenad med Kalle, som typ blivit vardagsmat, när jag äntligen kröp ner i sängen så fanns inte mycket jag önskade mer än att Mr.Extremsport skulle vara brevid mig. Samma känsla i morse så jag var tvungen att ringa och fråga om han ville sova med mig i natt, men det verkade inte helt säkert.
Men bättre att ringa än skicka mess.
Jag vill ju bara lära känna denna karl och vara nära. Men jag har inte bråttom. Inte alls. Det finns ingen som har min uppmärksamhet mer än han iaf.

Städning var det va? Börjar jobba vid 15.00 nämligen.

Ha en fin dag

Utmanande

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän/man var otrogen mot dig? Vi är hemma och kollar på film :) 
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Om jag har tid så kan vi det
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss? Haha du jag har ingen aning. Svårt att komma på bara sådär :)
4. Vilket sms blev du mest berörd av? Kan dra så fort ni kommer kanske?
5. Vad säger du innan du går och lägger dig? Åka till lkpg och gå på bio.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Har ju aldrig kört hans bil 
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde/tror på honom? Hej! Tänkte ta de på tisdag, kan du då?
8. Vad vill du höra mest av allt? Ska bara ta ut djuren, ringer snart
9. Vad skulle du säga om du fick löneförhöjning? Vart är du?
10. Din romantiska replik? I Västervik?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? Ha ha ha ha ha Är irman där ha ha ha


1 september

Okej kolockan är halv tre och jag ska upp vid sju.. lyckat?
Har varit i Viken idag med Tesen och kollat in en kille, snygging ju! Sedan gick vi en sväng på stan. Begav mig även in på Electric ink, hos Matte och jag beställde mig faktiskt en tid. Det förtjänade jag faktiskt. Så 1 September så ligger jag under nålen och blir fin :)
Kalle och hans mor ska flytta och jag erbjöd mig att låna ut kartonger. I telefon avslöjade Kalle att han hade under dagen fått en säck med tröjor från Electric ink och jag var snabb att boka den enda (?) damtröjan :)


Simpel

Satt igår i ca 1,5 timme och pratade med Kalle på varsin gunga. Det var kallt men trevligt. 
Kom in på att kunna läsa människor, hur lätt/svårt man har för det.  Kalle och Benny skryter om hur lät dom har för att läsa nya människor. Och att dessa blir ofta chockade över hur rätt dom har.
Stolt och glad blev jag när Kalle berättade att dom hade haft stora problem med att läsa mig. 
Var den där Hanna verkligen så simpel som hon verkade eller var hon bara väldigt hemlig?
3 veckor tog det innan dom förstod att: Japp, fröken är precis så simpel och enkel som hon säger och verkar.
Och det är en stor komplimang att någon kommit fram till det utan att jag behövt övertyga om det. Man vill ofta göra mig svårare och mer invecklad än vad jag faktiskt egentligen är.
 
Jag är bara fröken Hoff. Inget knussel tillkommer här.

Visst har jag mina negativa sidor, det har alla. Annars hade vi väl inte varit dom som vi är? Det tillhör ens personlighet.
När det gäller relationer är min stora negativa sida att jag alltid vill ha svar. Måste få ett höra ett nej tack, innan jag är helt säker på att jag ska gå. Analyserar lite för mycket för mitt egna bästa och har lite för mycket hopp i magen, lite för länge.
Men....that´s me!    
Så äckligt ärliga människor är det sexigaste jag vet.

Jag hade ett rätt långt kk-förhållande med en kille en gång som träffade och dejatde under våran tid och jag visste om det. och varför var jag kvar? Jo för attt personen var hela tiden ärlig om det.

Nej svår är jag inte. Begär inte mycket, kanske för lite? Är taktiskt, har lätt att förstå vilka som är keepers att fortsätta umgås med. Dejtar man mig och jag inte vill mer, så vet jag det fort och säger det rakt ut.
Får jag höra ett ryckte om någon, så frågar jag personen det gäller om jag vill veta sanningen.


Det håller inte.

Nu är jag trött på det här. Huvudet snurrar för mycket och jag kan kanske inte vänta utan måste nog snart få ett avslut. Jag är lika simpel som innan

Det blir aldrig som man tänkt sig

Sitter på jobbet, det var sjukt segt att kliva upp i morse!

Kvällen blev inte som planerat  riktigt. Jag satt hemma när mamma drog och undrade: vad fan ska jag göra nu då och ikväll, vad sker då?
Tog inte lång stund förens Lasse messade och sedan Elin. Dessutom visste jag ju att Sanna och Tesen skulle anlända. Lasse och hans gäng (Kalle och Oskar) skulle till Harrys och Elins gäng till Örs. Jag blev sugen på Örs för det verkade som om det var massor av folk som skulle dit som man kände både härifrån stan och Vetlanda. Jonas kommenterade på fb att han inte skulle sätta sin fot på Örs att det var Morella som vanligt som gällde. Kände att jag ville klona mig och vara där med, det hade varit kul.
Nykter som jag kände att jag var tvungen att vara begav mig till Lasse och Kalle. Satt där en sväng och sedan tog jag med mig grabbarna två till Elin och dom andra med målet att hänga med till Örs. Pratade med Kitten i telefon och jag blev lovad en stoooor kram och ett stort juck (hur han nu menade med det?) Hahahaha.
Satt där i godan ro på festen när mobilen ringde och det stod Rolle på displayen halv elva på kvällen.
Det slutade med att jag gick hem och byte om och sedan gick ner och jobbade i två timmar. Billig och bra blev min kväll. Lite förvirrad i stora baren var jag allt, men det löste sig. Den är ju så stor!

Kvart i sex ringd alarmet och det var bara att stiga upp och bege sig till jobbet på Oxgården.
Något som är oerhört störande är barn som hänger här inne som suktar efter godiset och står här inne i typ 10 minuter och bara tittar på klubborna och hopprepen och önskar. Klockan är för fan bara nio!
Men dom är söta. Trivs här på mitt jobb :)
Jobbar 7-12 och sedan 16-20 ikväll. Det blir npg en lång helg...

Don´t leave me

Mamma har åkt.
Det är tyst och som vanligt är jag rätt trött i huvudet efter umgänge med mamma. Hon pratar så mycket :)
Men vi har varit duktiga. Fixat på kyrkgården, mina gardiner är sydda och uppsatta, Ruben har leverat min gamla fåtölj. Hämtat ut mitt recept och ätit GI-mat till lunch. Så ikväll och tre dyng framåt har jag medicin i kroppen, det ni. Hoppas det hjälper. Jag är inte döende, men det är lite obehaligt.

Skickade ett mess i morse till Mr.Extremsport. Vet inte om det var dumt eller inte.
Kanske är det bara närheten jag saknar. För visst fan är det mysigt att somna med någon och bli väckt på morgonen av ett alarm som man har en stor hatkärlek till. För då vet man att man inte är ensam där i sängen.

Ikväll vet jag inte alls vad som sker. Jag känner mig uttråkad och rastlös, men trött.  Kanske blir Harrys en sväng med grabbarna grus. Kan ju bli trevligt.

Godmorgon Lill-lördag

Mamma och jag har nyss ätit en god frukost och nu ska vi starta dagen på allvar med duschning, sy gardiner och fixa på kyrkgården och sånt spännande.
Denna tröjan bor jag i och kommer göra hela sommaren. Arbetströja liksom:Och när jag vaknade jag saknade jag Mr.Extremsport så himla mycket. Ville bara ha honom jämte. Nära. Knussandes. Bara ha doften.

Som alla andra


Men jag älskar det

Ledig i 2 dagar

Diskutionen fortsatte inte. En det hände en grej, så hela jag bytte sida med mig själv.
Tänker på dej.

Sanna och Tesen var precis här och käkat lite kvällsmat kan man väl kalla det. Fina flickor det där. Inte dom smartaste, men snälla. Mohahaha.
Nu är jag ledig i två underbara dagar, ska bli så skönt. Dessutom kommer min fina mamma i morgon kväll. Hon har ätit tacos när hon kommer så någon god mat lagar vi nog inte. Men jag ska nog beställa ost av henne, så står jag för vinet. Ska bjuda mamma på vin. Det sa jag innan efter min och Linas provsmakning igår. Ost,kex och vitt vin..lyxigt! Men det förtjänar vi faktiskt.
Så det blir umgänge med henne hela onsdagen tills hon behagar att åka hem igen :(. Och när hon åkt, har jag en plan som jag hoppas går igenom.
Det är något spännande på gång och jag kan knappt vänta för det ska bli så sjukt mysigt när det sker... även om det typ är hmmmm 3 månader kvar. Men den som väntar på något gott.....

Imorgon ska jag även fika med Kalleballe, kom på ideén att hälla kaffe på honom. Sanna tyckte det lät som en sån sak skulle göra ont. Det är min poäng, Kalle gillar smärta...det vet jag.

Fina människor det där:.......

Jag kan helt enkelt inte vara arg.

Mörkare lya på gång

Idag blev jag väckt av ett sms.. Jag har ingen vanlig signal utan rumpnissarna som skriker: Sms, varför gör du på detta viset?
Tio i sju. Den disskutionen får fortsätta ikväll, så får väl se hur det blir.

Jag ska gå ner 4 våningar och vandra in i duschen, egentligen så skulle man stå ute och duscha med tanke på att det spöregnar. Men den showen bjuder jag inte på idag. Ska ner och jobba i 4 timmar på eken, det blir helt okej. Sedan är jag ledig i två dagar och förmodligen kommer mamma i morgon. Det ska bli himla mysigt! Då ska vi nog sy gardiner till mitt fönster, härligt som fan! Då ni, då kommer min lya vara fantastisk att sova i.

Nej nu måste jag ta fram piskan och piska ner mig för trappan.


En Lina, kladdkaka och en flaska vin

När jag var på jobbet insåg jag att vin var det jag behövde denna kvällen. Det var precis det jag var sugen på.
Ett glas vin och bara vara. Men så kom mina tankar till Lina och jag kände att lite Linasällskap skulle göra det hela mycket mycket bättre. Så jag ringde och gnällde på livet. Lina var inte sen på att packa ner grejor till en kladdkaka.
Så när jag slutade på jobbet så började jag plocka i ordning här hemma och när Linis anlände gick vi till statoil och hyrde film och handlade det sista till kladdisen.
Så en lagom promenad senare var vi hemma och bakningen började. Vinet som jag köpte på kryssningen var underbart gott, iaf det vita.
Så en musikalfilm, en stooor kladdkaka, ett glas vin (kan ha varit fler) och så Lina brevid mig var precis det jag behövde denna kvällen.


Efter att varit besviken i ett par dagar på såna som Mr.Extremsport är goda vänner bästa botemedlet. Det är tydligen väääldigt svårt att höra av sig.
Sanna lärde mig idag hur man raderade vissa saker, och det var som en liten orgasm faktiskt. Tack babe.
Det är väl bara att skaka av sig det där, det är ju inte så att vi har träffats i en evighet. Men visst föll jag lite grann, men det kunde varit värre. Jag överlevde utan skrapsår.


Nu ska jag sova.

En liten fundering

Varför är det så att det händer inget här på två timmar och när jag väl bestämt mig för att gå på toa, ska det alltid komma någon?
Det är väl ändå bra onödigt?

In your face!

Han sa till mig att han var ärlig och att det var något jag skulle vänja mig vid om jag skulle umgås med dom.
Men om man låtsas om som om någon inte finns, så är man inte ärlig.... faktiskt.

Det går långsamt.

Det är en väldigt väldigt seg dag detta.

När jag vaknade i morse av alarmet på mobil slog jag upp mina gröna och drog handen över bädden brevid mig. Vad jag önskade att det inte var som det nu är, det önskar jag ännu. Men bollen ligger inte hos mig nu, den har jag passat vidare. Tyvärr tror jag luften försvann i den samtidigt.
Kanske att denna bloggen förvandlats lite till den gamla bloggen. Det är inget som varit planerat iaf, men ibland behöver man inte låtsas om att det är bättre än vad det är.
Jag är så fruktansvärt besviken bara. Det är som om jakten var det roliga i det hela och dom första dagarna. Eller så är det bara så att jag är ingen man faller för. Det tror jag mest på.

Jag fick iaf ur mig ur sängen vid kvart över nio och sedan var det dusch och sånt skoj på schemat. För att vid halv tolv påbörja min promenad till Oxgården. Jag trivs här och jag gillar förtroendet och tilliten som finns här. Jag sitter här ensam i huset mitt andra arbetspass, det är väl inte alltför dåligt? Tyvärr lite tråkigt just nu innan säsongen satt igång på riktigt Har inte mycket att göra och inga vänner som har tid att komma hit och umgås. Jag förstår dom ifs, det är ju lördag.
Undrar hur sommaren kommer att vara. Jag vill spara pengar, eller ja jag måste. Jag ska få hem en lite Hjördis i slutet av sommaren. Det kommer bli helt fantastiskt mysigt.

Min underbara finaste Therese kom hit med lunch till mig och satt och myste i en kort evighet. Tyvärr fick jag iaf 4,5timme ensammen här. Lyssnar på barnen som leker utanför i gruset (låter som dom leker med skrindorna, det får man inte... måste kolla) jajjemen.. ajabaja. Men det är söta barn som lyssnar när äldre säger till :) Bra!

Nu ska jag kissa och sedan leka duktigt.


Det händer igen

Jag som skulle bita ihop och mina vänner höll med mig. Skulle vara starkare än någonsin och ha tålamod som ingen annan...
Men om inte den Mr.extremsport som ville lära känna mig och sa att han trivdes med mig och allt kändes så himla bra med mig inte finns mer. Så orkar jag inte gå här och hoppas att han ska komma tillbaka.
Det är inget kul att behöva anstränga sig och hoppas att han ska dyka upp i displayen på mobilen.
Att skicka ett litet sms är ingen stor ansträgning om man bara vill. Och han vill inte...han bevisar det lite mer varje dag, sakta med säket.
Kanske han motbevisar mig, kanske inte... men troligen inte.

H@NN@ is work it

Har sovit hos Mr.extremsport i natt. Jag hatar hans kuddar från djupet av mitt hjärta. Dessutom om man vill dela täcke med honom där nere så delar man även 90cm säng med honom eftersom han inte har en hel bäddmadrass. Varför i helvete har inte folk det för egentligen? Och en 90cm säng och en Mr.extremsport på så är det fullt, med en Hanna till det så blir det överfullt.
Intressant att läsa om våra sovstunder ihop va?

Pågrund av alla fenomen som jag skrev ovanför så har jag inte sovit så himla bra i natt. Det jag gillar med hans sovrum är att det kan bli mörkt och är svalt om man jämnför med min lya. Där samlar det pluspoäng.  Men när jag får upp en gardinjävel, då har inte hans lya en chans längre mohahaha!

jag ska iaf om ca 1 timme bege mig till Oxgården för dagens jobb, 12-20. Sedan är det Harrys 21.30-03.30 (eller ja, det ska vara dom tiderna iaf det kommer folk) Och samma pass i morgon. Men det blir ju till hyran iaf.

På tal om Oxgården var det min första dag igår och det kommer bli bra det där. Pratade lite med Mr.Extremsport om det och rätt som det är säger han:
- Vad är Oxgården egentligen?
- Mitt jobb?
- Ja, men vad är det?
- Det är lägenheter som vi hyr ut till turister.
- Aahaa, för jag fick för mig att det var ett äldreboende.
- Skulle jag vara en receptionist på ett äldreboende?
- Ja, det var det som jag inte fick ihop..
- Och när jag innan idag sa att jag klätt upp mig med skjorta och grejor och sedan fick städa?
- Jaa, jag fick inte ihop det alls.
Han är duktig den där mannen, med tanke att jag berättat detta flera gånger. Mongo.
Förhoppningsvis kommer han på en fika, så att jag får se honom en gång denna helgen. Trollet <3

Nu: mat

Stenkastning

Dagen har varit helt okej faktiskt. Kunde varit lite bättre, men det får duga för idag.
Jobbade som sagt bara några timmar med att följa med en dam till vårdcentralen. Lite barsk och halvdöv var hon till en början, men det slutade med en glad och halvdöv dam ist. Jag fick toppbetyg och hon tyckte jag kunde följa med fler gånger.. söta tant. (har ju sagt innan att jag är grym).
Mötte upp Tesen när jag var klar och vi begav oss ut till nossen och för att kasta sten. När vi kliver ur bilen så säger Tesen en väldigt klok sak:
- Jaha då ska vi bara hitta lite sten oxå.
- Ja det blir ju ganska svårt....
(med ett leende på läpparna)
Då tittar Tesen på marken och inser att vi står på en grusparkering. Bra! Hahaha
Det var skönt att sitta på bryggan och kasta sten, dessutom lite girlsnack. Det var precis det jag behövde!

Åkte hem till Sanna och umgicks med henne på hennes lunch. Sedan rymde jag för att äta lite mat, tokigt hungrig var jag efter att bara ätit 6stycken knäckebröd. Kände att antingen var det bara att krypa ner i sängen och sova eller ta en promenad. Tesen var inte sen på att hänga på, så vi gick en lite lagom sväng. Det var skönt med frisk luft. Så nu ska jag väl sova gott hoppas jag. För i morgon är första dagen på oxgården. Så himla kul!

Jag försöker bita ihop och bara låta dagarna gå. Men du finns i bakhuvudet. Detta är väl egentligen inte oväntat alls, det handlar ju om mig.
Kanske är jag larvig eller så är det precis så som magkänslan säger. Jag önskar bara att det ska dimpa ner ett sms.. men det gör det inte.


En händelse på båten


Denna mannen var ombord och var med i någon sångtävling på båten alltså.
Jag stor och shakade bakom Linn som stod still.
Då kliver han fram med den omanligaste rösten man kan tänka sig och säger:

- Don´t do that!
- Vad?
- Stå och dansa emot en annan tjej sådär!
- Varför?
- För som kille blir man liksom kåt..
- Okej... hon har inga trosor på sig (pekar på Linn)
- Jag vet...

Nää usch denna mannen var inte i min smak alls... då är Mr.extremsport mycket bättre.

Varit borta en stund

Har varit på Färjan med personalen på Harrys, det var grymt kul! Dansade som galningar hela natten!

Jag tycker inte detta är kul, ingenstans.. Jag säger nej till mig själv men gör det iallafall. Jag är inte bra på det här.
Jag vill stanna, men gå. Jag vill gå och bli stoppad av dej. Men om du inte stoppar mig då?

Ny dag

Wiho en ny dag....eller något liknande.
Jag ska strax göra mig lite anständig och sedan höra av mig till mina vänner, så ska vi fika.
Dessutom ska jag ner och shoppa idag, det känns galet. När köpte jag mig en trasa senast egentligen? Kommer vara så himla fin i morgon :) Och klackarna ska defenitivt på, så länge fötterna pallar!

Jag kan ju leka modebloggare sen och visa bilder på kläderna sen kanske :)

Dags att bli lite anständig nu.

Så går en dag ur mitt liv och kommer aldrig åter.

Herregud vad det tar på krafterna att ha lektion med sjuor!
Hade två lektioner med samma klass, klassen med det där rycktet "den jobbiga klassen". Men jag lyckades rätt bra.
Även att jag är lite korkad i mina uttalande. Ibland tänker jag inte på vilken åldersgrupp jag är med och vad min uppgift är. Men men det är inget jag kan göra nu och klassen var inte så känsliga.
Min sista och tredje lektion för dagen skulle vara svenska med en nia som inte dök upp. Tydligen hade dom gjort ett mindre uppror precis innan(?)

När min arbetsdag var slut ringde jag Emelie och fick med henne ner till 48:an för fika/lunch. Gottit! Gick lite i affärer och jag ska fan nog unna mig lite nytt i morgon inför kryssningen på söndag med jobbet. Emelie köpte jättefina kläder till henne som hon skulle ha ikväll. Hennes karl blev förmodligen skogstokig när han såg henne :D Ska iaf köpa likadana tajts som hon införskaffade sig. Så ska jag ha klackar på mig faktiskt, eller ja så länge jag pallar! Min tjejiga del ska fram då.... wiiie.

Efter umgänget med Emelie stupade jag i säng i några timmar. En natt med mr.extremsport och så lite livliga sjuor fick omkull mig enkelt. Nu håller jag på att tina bacon. Blir ungkarlsmat delux, spagetti, bacon och vitlöksbröd, dock väääldigt gottit!

Ikväll är det Harrys som gäller... kom och beställ lite goda drinkar by me

En natt av extremsport.

Mr.Extremsport pratar lite i sömnen och frågar mig:

- När är vi framme?
- Vet inte..
(Djup suck från Mr.Extremsport)
- Beror på hur fort du kör
- Mmm.... men jag har ju inte svetsat
- Har du inte svetsat?
- Näää (låter irriterad)
- Ska jag svetsa?
- Nej!

Dessutom har jag ont i ryggen efter en sexfrinatt med honom då han använder mig som kudde eller något och håller fast mig hur han vill att jag ska ligga.
Och som jag sagt innan: Han borde ha en varningsskylt

Tuttarna i vädret

Jag sov själv i natt. Var väl kanske bäst då jag mår inte så bra och sjukade mig idag.

Jag satt på msn med Marcus igår, vi har sedan länge pratat om att ta lite bilder. Han behöver lite att leka/träna på och jag tycker det ska bli kul att testa att leka modell. Jag försöker atti nte ha förväntningar på mig själv. Men det är svårt. Jag är mycket medveten om att fastna på bild är inte en av mina starka sidor. Kroppen då? Hmm jo den är okej, ska ner lite i vikt innan. Bara så att magen håller sig i schack :D
Det ska faktiskt bli bilder med bar överkropp, ska dock dölja brösten såklart. Ska rota lite bland mina klänningar och se om jag kan använda någon av dom.
Att jag ska ha bar överkropp har att göra med att det ska bli bilder på min fina tattuering :) Hoppas Lina har tid med att sminka mig just den dagen. Ska ha lösögonfransar är planen och ska göra något roligt med håret, tänker mig det stort.
Jaja, ska bli kul iaf.

Idag ringde Vimar så i morgon ska jag vara lärare igen :) Ska ha en EA och två svenska lektioner. Så idag ska jag bli frisk och huvudvärken ska BORT! Ska upp och möta läraren som jag ska vika för sedan. Ska ha en sju och sedan en nia...nior och jag asså...Fram med pekpinnen!

Mor kommer förbi idag och lämnar lite saker, det blir mys att träffa henne faktiskt en snabb snabbis :) vem säger nej till vit choklad, mascara ochlax liksom?

Min magkänsla säger att det inte kommer bli bra.Mycket jobb och extremsport.

Jag är kass på att uppdatera min blogg.. sorry. Men nu klagar ju inte iaf :P
Det märks att jag mår bra nu och är avslappnad och lugn. Jag har äntligen fått mitt sommarschema och det är en sån stor trygghet bara det. Eken ringer efter mig mycket och det är himla skönt att jag kommit tillbaka till gamla "vårdarhanna". Ni förstår när jag för 2 år sedan jobbade mycket var jag grym på det jag gjorde och älskade att jobba på eken, jag fick alltid till det där lilla extra. Ni vet man gick hem varje dag/kväll och var nöjd och glad. Visste att jag var uppskattad och det där.
Sedan jag kom tillbaka så har jag inte riktigt lyckats få tillbaka det där lilla extra. Förens i söndags. Då sa det klick och alla tveksamheter var borta. Jag kan ju det här! Och vilken rolig kväll jag hade. Det är svårt att förstå att man kan ha det på ett äldreboende kanske, men man kan det!
Jag har fått massor av jobb inbokat eller massor och massor.. jag har iaf fått skriva in i almenackan att jag ska vara ledig nästa vecka i 2 dagar. För nästa vecka börjar jag på Oxgården :) Sedan har jag Harrys, så jag har en hel del just nu.
På söndag ska vi tydligen ha personalfest på Cinderella, roligt värre...eller spännnade kanske är rätta ordet


Mannen som jag sover med borde ha en varningstext på sig någonstans att det kan innebära fara att sova brevid honom.
Så jag råder ingen att sova brevid någon som är dubbelt så tung och säkert 5 gånger starkare.
Man vaknar upp jämte denna fina man och tänker att nu ska jag röra på mig så sitter man liksom fast av att en arm ligger över en.
Om man ligger under en "normal" mans arm så kan man ju iaf komma därifrån utan ansträgning nästan.
När man sover sked och han håller om en så ska han kram lite sådär mysigt hårt (tror jag iaf är hans baktanke), men jag får en chock och för en stund tror jag att jag kanske kommer att dö.
Hela han är en extremsport.
Men han är fin den där mannen.

Tappar balansen

Det är när vi är ensamma.
Alla skämt om koppel inte hörs.
Dörrarna är stängda.
Det är när vi är.
Jag tittar på dej i smyg och ser in i dina ögon.
Tappar balansen och blir rädd.
För du skrämms.
Jag är rädd för smärta och det kan du ordna så lätt.
Så jag kliver några steg bakåt och hoppas att du följer efter.

Vi spelade brännboll igår och idag har jag ont i benen.
Mina ben är inte springvana liksom.
I morse tittade jag på honom och gnällde lite försiktigt:
- Du skulle tahand om mina lår idag.
- Plutten, man kan inte göra något åt träningsvärk, bara vila.

Och det är när han säger Plutten jag faller lite till och hoppas att det är mitt namn.


Och ja, jag har gröna ögon

.........

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Det har hänt något. Något fint.
Jag behöver inte sova själv om nätterna.