Lögn




"När jag sover brevid någon så ligger jag stilla, det gör jag inte annars..."

Lägger man sig brevid någon som väger dubbelt så mycket så får man nog skylla sig själv tror jag.


Bloggen hänger inte med.

Sedan förra onsdagen har jag sovit kanske hälften av det jag borde.
Därför har bloggen lidit. Men helgen har innehållit jobb, tattomässa, bilsittandes och underbart umgänge. Vi stannar där.




Om du säger nej, så säger jag ja. På ett fint sätt.


Trollet trollar

Vid typ sex på kvällen beslutade fick jag och Sanna i oss dagens första mål: Varma mackor!
Åt aldrig det i måndags, så det var himla gott igår.
Det blev att följa med Sanna när hon körde Jonas och Tobbe till Viken och på vägen hem tryckte vi i oss mens (även kallar m&m) och det var fina grejor.
Tillbaka i Vimmerby så åkte vi ner till Sannas brors jobb för att bidra med lite nikotion. Därefter styrdes polon till Trollet (eller är det Benny han heter?). Där hängde vi ett par timmar och handlade om mest om samla poäng.. haha.. Det hela slutade med att jag ska ha barn med Benny, en Kajsa. Blir det en pojk så ska han heta Siv (helt logiskt). Olle ska bli gudfar och Kalle gudmor.. Sanna dög tydligen inte(?).

Det är härligt att lära känna nya människor som man faktiskt alltid haft lite fördomar om. Men dom är faktiskt helt fantastiska!

Nu ska ansiktet målas på och sedan ska jag bege mig till jobbet.

Övernattning

Vaknade upp på Sannas soffa idag. Jag hade lyckats smitta henne i förrgår så hon hade oxå fått köra buss.
Så igår kväll så packade jag ner dator, läsk, film och på vägen så plockade jag med mig glass från Emelies lägenhet.
Så var vi sjuka tillsammans. Det var mysigt.
Snackade skit och glodde på film. Den ofärdiga nya filmen med Xmen och Sex and the city. Väldigt bra!
Idag har jag dock väldigt ont i halsen. Kan det inte bara ta slut nu?
Igårkväll var en sån kväll alla ville träffas på, träffa mig och Sanna.  Då var det lite trist att ligga hemma och vara sjuk. Idag när fröken Larsson väljer att vakna har jag lovat att hjälpa henne med hennes disk. Så det får väl bli planen. Och i morgon måste faktiskt jag städa och tvätta hos mig, det skulle ha gjorts igår helst.
Solen lyser ute, så hoppas det blir en varm och skön dag :)

Jag småler lite i smyg över ett möte :)


Kött och busskörning

Visst låg jag död hela dagen igår, det gjorde jag. Men ett par tabletter och umgänge med grabbarna lockade.
Så en dusch, lite smink så kände jag mig som en ny människa. 
Drog med Jonas till ICA och handlade 1,5kilo kött, klyftpotatis och beasås. Det var bara för fröken när vi anlände till Olle att börja steka. Det var jag, Jonas, Olle och Linus som skulle avnjuta köttbuffén tillsammans. Himla trevliga boys det där. Maten tog en evighet, men grabbarna 3 var nöjda. Dom dack öl och whisky och jag drack cola.
Kände väl att min mage var lite extra bubblig.  Men det var nice att vara lite social. Efter maten stack jag till Kalle där Sanna befann sig. Kalle och jag är ett bra team när det gäller att mobba Sanna :)
Drog med mig Sanna tillbaka till pokerspelandet. Vi var publik i 3 timmar, kan jag höra en applåd?
Jag försökte smita tidigare men grabbsen protesterade, så jag var snällt kvar.  Passade på att ta sällskap med Linus.

Hemma hos mig tog det inte många minuter innan jag körde buss på toaletten. Fick sova ca 2 timmar innan det var dags för nästa färd.

Världens bästa Jakob kom med leverans av cola,loka och toapapper. Hur hungrig jag än är så ska jag inte äta förens i morgon, så det så.

Sanna ville komma och tahand om mig i eftermiddag, snällaste hon.

Nu ska jag dra ut min rygg lite, den är mörbultad.

sjukling utan ork.

Jag är e snorunge, har huvudvärk och är hängig som fan.
Idag fick jag avboka mitt arbetspass tyvärr. Men här ligger jag på min soffan och är sjukt sugen på varma mackor och cola. Klockan är bara 10, men det känns som som den vore typ 14. Sega dag!
Men det hindrar inte mig från varma mackor idag faktiskt, det blir frukost, lunch och middag. Så det så!

Samtidigt sitter jag här hemma och funderar över tillvaron.
Dags att göra lite beslut och så. Vad händer sen?

1-0

Jag känner många många vakter.. En vaktchef har jag en chargong med som går ut på att "sätta" dit varandra. Vara rap i käften och undvika att säga fel. Igår misslyckades jag.

- Jobbade du Påskafton?
- Ja
- Var det mycket folk?
- Ja 631stycken
- Hur kommer det då att folk åkte därifrån för att det var så dåligt med folk?
- Men folk klagade på att det var mycket folk.... eller var Påskafton på lördagen?
- Ja..
- Nej då va det inget folk.
- Varför tror du det annars heter Långfredag?

1-0 till vakten

Möte senare en annan vakt och berättade om misstag. Han tittade på mig och sa:

- Var ger du honom sånt?

Det var ju inte meningen.. haha

Schlager ikväll

Jag är helt sinnessjukt trött. Slutade halv tre, åt lite pizza med arbetskollegorna. Ringde upp en väldigt full Sanna och mötte upp henne. Bäddade ner henne på hennes soffa som inte har ett minne av eftersom hon vaknade i sängen :)
Jag bäddade ner mig själv i Emelies säng i hopp om att jag skulle sova läääänge idag. Men icke. Helgerna gör jag tydligen allt annat än sover.. Men än så länge är jag ung och dum, tills jag är 27år. För då är jag för gammal, det lärde jag mig i onsdags juh :)

Kvällen igår var rätt seg. Men vi lyckades hitta på en egen dans "trapmbåtsdansen" Den är grym! Hade ett race mellan en godisbil och en godisfisk. Fick se grabbarna dansa mot en pelare. Gjorde en berättelse med Jimmy, ni vet jag skriver en mening och sedan han och så upprepar man det hur länge man nu orkar. Vi orkade inte så länge.
Kvällen rullade på och jag fick visa lite pondus och hindra ett pucko att gå in i baren. Men det är väl klart att han ska få komma in i baren och hämta en isbit i baren för att jag "känner" honom. Han som verkligen absolut inte har ett skit att göra där inne. Pucko.

Idag eller ja ikväll så packar jag ner Sanna i väska och åker till Hjorted. Jag ska leka kamerakvinna. Lina, Johanna och deras manliga tredje ska ha schlagershow. Det ska bli himla kul att se! Lina och Johanna är grymma! Får se när vi kommer därifrån och om vi hinner in en tur på harrybarrys. Men tror ifs att det inte är så mycket att ha iaf...alltså Harrys.


Det börjar bli dags att kasta in handduken.

It´s Friday baby!

Solen väcker mig jävligt tidigt. Funderar på att sova i Emelies lägenhet i natt, den är svalare och mörkare framförallt.

Igår var en härlig dag. Började dagen med en mysig fika med Ellinor. Var himla trevligt att träffa denna donnan, vi har ju haft himla kul och vi är på något vis på samma våglängd...eller? Vi förstår varandras liv på något vis! Sanna kom och höll oss sällskap sedan, trevligt värre.
Sjukt att man funkar så bra med någon. Kul att lära känna personer som man bara varit bekant med innan och mer folk som kommer med på köpet.  Köp en Sanna och få 3 puckon på köpet :)
Tyvärr ringde Vickan och berättade att lilla Thim hade fått vattenkoppor och jag kände inte att jag var intresserad av att träffa honom då. Jag hade prickarna som liten men inte mer än så. Tydligen var jag likosm fullt frisk i övrigt, så jag är inte hundra på att jag haft det ordentligt.
På eftermiddagen efter att rullat runt i gräset en stund med Sanna så skulle hon jobba och jag drog hem och sov. Gott gott. Sedan klev jag upp och begav mig emot Harrys och min J*vla skjorta. Det slutade med att jag höll Sara sällskap i typ 5 timmar. Nej jag har inget liv :) Provade även Harrys hamburgare, men njaa.. den var inte som på den gamla goda tiden.

Imorse när jag vaknade så undrade jag lite vad det var för dag. Resursenheten ringde och ville att jag skulle jobba idag, men jag sa nej. Fredagar så är det endast Harrys som gäller. Har ju lite som ska fixas idag oxå.
Sanna och jag ska på promenad om 50 minuter. Den går till Vickan, men det är inget som fröken vet om ännu. Ska dit och hämta en grej.
Sedan ska jag duscha har jag tänkt och efter det så ska jag och Sanna träffa Kalle och hans pojk. Vi ska även idag prova på pajbakning, lite gott så.
Sedan är det jobb i natt som vanligt.

Hoppas ni får en bra fredag för det tror jag att jag får.



En fikar dag.

Jag är nyvaken, vaknade innan klockan...duktigt va?
Idag ska jag bara mysa med folk.
Först så ska jag träffa Ellinor för en fika, vi har planerat en fika i Källinge. Det känns som vi är på samma nivå, och ska bli himla skönt att snacka med henne. Hon förstår på något vis. Ellinor är dessutom störtskön!
Sedan ska jag ringa upp Sanna och se vad hon gör för djävulskap och hinna umgås lite med henne innan hon ska jobba. Nästa vecka ska vi baka smörgåstårta :) Det ska bli sjukt gott faktiskt! Men tror bara vi gör en lite. Gör vi en stor misstänker jag att nån/några kommer och trycker i sig den :D
Efter det ska jag träffa Vickan och Thim :) Finaste Vickan och coolaste Thim. Det gillar vi! Vet inte vad det blir för oss. Fika eller mat.. hoppas på mat. Kan ju inte fika hela dagen...eller? Gottis.


Undrar vad temperaturen bestämmer sig för idag att vara?

Vilket är mitt hemland?

Kvällen har gått bra.. kvällens roligaste var ändå när jag möt¨te en dam i korridoren

Hanna: Hej hej!
Dam: Hej!
Hanna: Är allt bra?
Dam: Du har en sån fin dialekt!
Hanna: Asså? Men jag är härifrån Vimmerby.
Dam: Jasså är du?
Hanna: Ja ..
Dam: Men jag tycker att ni har en sån fin dialekt från det landet du kommer.

Jag kom genast att tänka på när Ishe frågade helt allvarligt vilket land jag kom ifrån egentligen... och jag som knappt kan prata engelska.

Men jag fick även höra att jag såg ut som en pojk, som ett spöke och att jag var för gammal för att ligga... jag var tydligen 27år (så alla 27åringar, eran tid är förbi)

Ny design och mardrömmar

Vad tycker ni om den nya designen? Tummen upp eller ner?
Jag är verkligen nöjd! Ljus och fin.. har lite svårt för mörka bloggar, tycker själv det är jobbigt att läsa. Men nu så :)


Sitter med en handduk om huvudet och nyss tryckt i mig lite frukost. Det var gottitgt! Musli med yoghurt och knäcke. Mums mums. Intresant? Ohhh no!
Idag står det jobb på schemat, trevligt nog. På eken, och idag fick jag 3 turer inbokade nästa vecka. Det gillar jag! Tyvärr innebär det att jag nog inte beger mig till Krafsnäs nästa vecka. Jag som saknar Krafsnäs :( Men jag åker dit 1 maj iaf.

Jag har drömt såna sjuka mardrömmar i natt. Jag vill inte ens prata om dom.. men jag var inte alls på topp när jag vaknade.Tänk om något sådant hände på riktigt?

From the designer

Sådär, din nya design är nu på plats! Hoppas du är nöjd!
/ Millblomskan

Underverket

Jag ringer Olivia och jag hör lilla William gnälla lite..

- Är han missnöjd med att byta blöja?
- Nej inte egentligen, men nu är det så mycket folk som tittar på.
- Jasså?
- Ja farmor, farfar och faster är här.
- Åh.. Men du! Jag vill bara berätta att jag kommer ner i Maj för att kolla på det lilla underlivet!

Oups!

Ge mig


Dessa ska jag klicka hem i typ Maj.
Min kvinnliga sida behöver dom :)
Dom är ifrån Halens.se

Åh så sexiga!

Påsk påsk påsk

Vad har ni gjort hela påsken?
Jag har umgåtts med vänner, jobbat och lyckats med en konstig fylla.

I fredags så började jag dagen med att ligga placerad i sängen och glo på film. Kommer jag någonsin tröttna på Juno? Det är en av mina favoriter faktiskt. Älskar deras tal och chargong (stavning?!). Vaknade till liv och åt en riktigt stadig frukost..kan jag höra en applåd? Gjorde mig så småningom lite vacker inför kvällen. Gamla brudgänget kom hit och dom drack vin och hade det bra. Jag, jag satt på golvet och drack mineralvatten. Vinet var väääldigt lockande. Men jobbet kallade tyvärr. Så det var bara att dra på Harrys skjortan och dra sig neråt. Brudarna gick vidare till en annan förfest. Men himla trevligt att träffa dom. Försökte sno bilder ifrån Ingalills bilddagbok, men gick tyvärr inte. Men ska fixa det med henne någon dag. Kvällen rullade på bra och det var kul att jobba med Lotti, hon är så mysig. Var lite irriterad på andra ting innanför väggarna. Men det är en annan historia. Duktiga Daniel Dj spelade, var himla kul att träffa honom. Han är så himla härlig. Ni vet en sån man blir glad av.
Blev efterfest på torget en sväng oxå...eller efterfest och efterfest. Prat om ja jag vet inte vad. Skönt attt sitta och snacka lite efter ett arbetspass iaf.

På lördagen hade jag sovproblem som vanligt och sov kanske max 3 timmar. Det är min nya lördagstradition. Prova! Drog på mig lite vår kläder och solglasögonen och begav mig ner till Epok för lite fika med Jonas, Ohlsson, Sanna och Ricky..hmm..var det någon mer? Hem och vilade en stund och sedan begav jag mig ner till Harrys för att styra med det som jag struntade i på fredagsnatten. Hängde en stund i baren och drack en cola. 

Till slut tog jag tag i mitt liv och begav mig hemåt för att duscha och fixa i ordning mig inför kvällen. 

Tillbaka till harrys och fixade det sista innan öppningen. Även denna kvällen skulle Lotti hålla mig sällskap eller ja arbeta med mig :). Vi hade hoppats på mycket jobb, då vi hade ett band som skulle spela. Men icke!

Så fröken H fick sluta tidigare. Slängde av mig skjortan och placerade mig på andra sidan av baren. 1 hof, 1 &:a mintu och en drink så var jag i fin form. Lite för fin för mitt egna bästa tror jag. Pratade med folk som jag annars aldrig pratar med direkt och så gjorde jag något annat onödigt som kallas: röka. Inte ett munbloss, inte en cigg utan två! Varför? Inte en aning.  Somnade med datorn brevid mig vid typ fem på morgonen.


Vaknade 14.45 på söndagen bakfull och lite mörbultad.  Låg på soffan i ett par timmar och bestämde med Jakob att dricka lite öl i solen. Solen var dock kall och vi satte oss inne och inväntade Sanna. För Sanna och jag skulle äta pizza till frukost. Äta frukost vid halv åtta på kvällen är fint det. Mätt och belåten och jag med Sanna till Benny där Kalle A och Ohlsson var, men ingen Benny för tillfället. Vi satt mest och kollade stand up på TVn och jag kom med smarta inlägg som jag fortfarande skämms över. Hjärnan hängde inte alls med igår och knappt idag heller. Benny kom hem rätt sent, men vi hängde en stund till. Och jag var välkommen tillbaka så han inte alltid var den trögaste av dom. Kändes skönt att höra.... verkligen toppen :) Vi gick väl vid typ ett tiden iaf.

Och idag så har jag legat på soffan i endast trosor (intressepillarna far) i en evighet och kollat på bröderna Lejonhjärta. Sedan vaknade även jag till liv och mötte upp Sanna för lite sibylla, häng i Källängen, glass och film. Det är fina grejor det! Sedan gick jag tillbaka till mitt ryggläge i soffan. Måndagar är mina slappdagar.

Nu ska jag surfa en stund till och sedan krypa ner i sängen.


Välkommen William!


Världens bästa skåning Olivia har nu fått William till världen och jag kunde inte vara stoltare!
090405 05.51

Pizza

Jag är hemma i lyan nu, det var länge sedan sist. Eller jag sov här i lördagsnatt ifs, men direkt när jag vaknade satte jag mig på bussen emot ankarsrum där jag blev upplockad av Put. Resten vet ni ju.
Ikväll ska jag iaf städa min lägenthet, det behövs och i morgon så får jag besök och då behövs det vara lite fint.
Vill ju inte skämmas. Väntar på lite mat, ska värma en pizza i ugnen. Efter det ska jag dra igång.

Varför ät MTV textat på typ finska för?

Jag har varit på möte med min chef på Oxgården idag. Jag ser verkligen fram emot sommaren. Detta kommer bli grymt. Ni slipper mig i 2 veckor åt gången förmodligen för idag kom vi fram till att jag ska jobba längre pass, men fortfarande vara ledig i 2 veckor. Det kommer bli kul hoppas jag.

Vet ni vart man kan få tag i en armymönstrad bikini?

Fräknarna träder fram

Jag har haft en så otroligt skön dag med Put idag! Började dagen med att diska och efter halva disken bytte Put av mig så jag kunde käka lite och sedan bagav vi oss ut.
Hämtade ett släp hos grannen och sedan plockad vi pinnar och räfsade lite.  Av någon anlednig hamnade vi sedan på uppfarten till garget liggandes. Inte med varandra asså. Put låg på en planka och jag låg nere vid hans fötter. Ligger med varandra, det gör vi inte. Det var förr i tiden vi höll på med sånt.
Vi låg där rätt länge och hade det bra. Rätt som det är så kommer en bil som åker förbi med ett släp och en maskin på. Herr Put blev nyfiken så vi åkte bort till grannen för att spana in hans nya "Leksak" värd 80 000kr.
Pu stod med dom andra barnen och tittade medans jag la mig ner på fyrhjuling (som jag dessutom börjar bli duktig på att köra nu) och solade. Lycka höll mig sällskap en stund.
Sen körde vi tillbaka och då satt vi oss på trappan och fikade i solen. Mysigt!
Put började mecka med sin åkergräsklippare och jag började räfsa igen och fixa i trädgåren. Det blev fint dom fan. Men det finns mycket kvar att göra om man nu vill det.
Hungrig blev jag iaf efter arbetspasset och idag serverades en stark korvstroganoff, men ack så god. Men det vi åt igår slår inte mycket asså. Satan i gatan va gott! Helgrillad fläskfilé, potatissallad och en grönsallad, det blev sådär perfekt. Mums!
Det var en dag med mycket sol och jag var för första gången i år ute och jobbade i t-shirt. Ta på sig mysbyxorna ikväll kändes verkligen förtjänat :)


Gårdagens fläskfilé som såg ut som något helt annat....


Jag har roligt, även om det inte ser så ut :)  Jag är konsentrarad ju!


Och mongona två myser :)

Maj är snart här!

Jag är ute i skogen, det är underbart väder så jag njuter här ute i dag.
Put jobbar, så jag och Lycka får roa oss själva hela dagen lång men det är helt okej. Ska strax trycka i mig lite knäckebröd. Så skönt med att vara ordentligt ledig idag, var såå trött igår så det var helt sinnes. Mina helger innebär allt annat än sömn tydligen.
Förhoppningsvis så ringer chefen idag, annars ringer jag honom i morgon. Då ska vi bestämma möte och planering för sommaren. Och på mötet får jag nog mitt schema! Så himla gott! Sedan blir det att planera min sommar när det gäller Hultsfredfestivalen och Metallica och kanske lite till. Detta ska bli en häääärlig sommar, det har jag bestämt. Och jag har beställt sol heeela sommaren oxå :) Så jag hoppas att den ordern kommer in. Snart är det maj!
Jag ska fan leta upp en armymönstrad bikini och ett par shorts att ha här ute när det är paintball och alla vackra karlar kommer. Ja jag förväntar mig snyggingar som kommer ner svettiga från berget och drar av sig tröjorna *blundar och fantiserar*..då står jag redo med saftkannan :)
Men det blir nog många timmar här i sommar, det hoppas jag. Put sötnöten har tydligen beställt hem tröjor i min storlek oxå, så även jag kan göra reklam för stället.

Det märks verkligen att det är vår på ingång och att folk blir kåtare än någonsin. Herregud.
Vad gör solen med oss egentligen?



Det lät lite i min mobil

Jag väntar på att få åka till vimmerby och starta min arbetskväll.

Och jag ler.

Det kommer bli en bra kväll, det känner jag på mig.

Ett kort kort samtal, kommer finnas kvar länge länge.
 

En av mammas önskan

Pratar med mamma i mobilen, samtidigt som jag surfar lite på msn och facebook.

- Asså mamma, jag har en kille efter mig som är helt besatt
- Kan du inte hitta någon som älskar dej och som du älskar?

Windy´s boys is the best!

Hur ska jag förklara min kväll med Windygrabbarna?
Galen. Blöt. Varm. Rolig. Öldusch. Nakenbad.
Det är kärlek att möta mina galna gubbar igen. Åsa avslöjar att hon ska vara nykter och dra senast tio.
Jaha upp till mig att ha koll på läget efter det :)
Den vedeldade bastun lyckades Kato få helt sinnesjukt varm och flera gånger flydde folk därifrån.  Även där i så kom André på att hälla öl på min rygg, så jag fick ner mellan skinkorna..väldigt skönt... hmrf.
Badbaljan var skön med mycket folk i emellanåt. Korvsoppa?
Pelle och Putte fick sina badbyxor avdragna. Så jag har hemska minne som kommer ge mig mardrömmar framöver.
Dom försökte även få av mig min bikiniöverdelen ett par gånger men då bet jag ifrån. Galningar.
Efter maten så slängde Putte upp mig på axeln och vandrade ut på bryggan. Kalle gick bakom snällt nog och puttade ner oss båda. Och för gammal vänskaps skulle så fes jag Putte i ansiktet som på den gamla goda tiden :)
Det hände så mycket så jag kan inte riktigt sortera upp det nu i  min bakfylledimma :)

Nu ska jag duscha och sedan hämta mat på Mc Donald´s, det är jag värd!

Maj kom hit nu!

Det är verkligen vår, men jag kan inte riktigt tro på det förens det gått minst en vecka. Men självklart njuter jag tills dess.
Årets motto är: "En glass om dagen är bra för magen". Försöker ni lura i mig något annat är ni ute och cyklar och på farligt vatten. (Ja Emelie, all glass är inte så bra för just min mage.. men det låtsas jag faktiskt inte om. Glass är gott!)

Jag har inte varit på top i några dagar. Vet inte varför. Är rastlös, uppstressad men seg. Orolig kanske är ordet? Skillnaden är eller grejen är att jag har inget att oroa mig för eller bry mig om direkt. Läget är som det alltid varit.
Jag, singel, ensam i en etta och vara bered hela tiden på att hoppa in på jobb överallt och ingenstans.
Även om jag gillart, är jag liksom klar med den delen på något vis. Skillnaden är väl att jag inte ligger så mycket eller i stort sätt inget.
Jag försöker se framåt på sommaren, till Maj. Då jag har ett schema och kan jobba så mycket som behagar mig (och mina räkningar då)

Det kommer förmodligen vara ett grymt bra schema och det är något som jag uppskattar. Mina lediga dagar ska inte tillbringas i Vimmerby. Mina dagar i Vimmerby blir när jag är jobbar, mina arbetstider kommer vara så himla bra iaf. Så då kan jag hänga med mina vänner här.
Mitt mål med sommaren är att ha det lungt och fint, en svensk sommar helt enkelt. Vara i Kraftnäs, på ön, Västervik och i Halmstad. Sedan ska jag leka rövare med Gil i Stockholm om jag har vägarna förbi (va fan jag nu skulle tänkas ha där uppe och göra :D)
Jag ska skaffa en till bikini och sedan ska jag bo i dom så fort det finns möjlighet, annars så kommer jag sova i dom bara för att. Ni kan tycka att det är konstigt att ha en bikini som pyjamas, tyck det ni. I don´t care!




drömmar om kor

I natt drömde jag något väääldigt skumt.
Jag bodde på landet och hade några karla karlar hos mig som byggde en laudgård. Den var inte jättestor, men jag minns att jag tänkte att det skulle bli myyycket jobb.
När jag kom ut ur mitt hus (?) så stod karla karlarna där och pratade med några bondgrannar till mig och frågade någon fråga om vem det var som skulle ha laudgården. Just då kommer jag och berättar bestämt att det är jag.
Bönderna granskade mig och gav mig en blick som sa typ "ska DU lilla lilla flicka sköta detta sj? Lycka till!"
Rätt som det är så har alla mina kossor kommit och jag hoppade upp och ner av lycka.
Var inne hos kossorna som alltid skulle leva (?). Dom åt och vräkte i sig.
Dessa kunde jag prata med och jag rådfrågade ifall dom ville att jag skulle ha namnskyltar ovanför deras huvuden. Jag berättade även vad jag tänkte att dom skulle heta
- Jag tänkte att någon av er skulle heta Doris och så Bullfia för det tycker jag är fint och vi hade en ko när jag var liten som hette det.
Kossorna var typ i storlek med shettisar.
Jag skulle alltså öppna en bondgård med shettiskor som kunde prata för att bevisa att tjejer kan?