Skynda skynda

Lina och Hanna snackar i telefon

H: - Nästa gång jag träffar honom så ska jag säga att du och jag planerat dubbelbröllop
L: - Dubbelbröllop? Nu skenar du i väg här, dubbeldejt sa jag
H: - Ja och så skulle vi vara gravida ihop
L: - Men då får du nog skynda dej lite
H: - Har du tänkt bli gravid snart?
L: - Nej om typ 3år.
H: - Varför ska jag skynda mig då?
L: - Jag vet inte...

Asgarv!

Men jag ska skynda mig, jag lovar! Hahahaha


Lyckorus

Jag har en såndär bra dag, då inget känns omöjligt.
Det tack vare goda vänner, lite inplanerat jobb och lite natur.
Ja det krävs inte mycket för att hålla fröken Hoff glad.

Med täcket i soffan

Jag har tagit med mitt täcke till soffan idag. Senast jag gjorde det var nog när jag befann mig i en annan liten stad, i höstas. För tror inte att min natt på soffan efter tequilapicnicen räknas....eller?
Idag har jag tagit "ledigt" från Harrys utan dåligt samvete. Ja jag behöver inte alls vara där om jag inte känner för det. Men jag är en rastlös själ och gillar att jobba.
Men att jag inte har dåligt samvete idag är för att ikväll ska jag jobba på eken och i morgon ska jag jobba på Metropol. Petter lirar, spännande nog. Skönt med pengar!
Jag har ont i magen idag, får fixa det under dagen. Jag är hungrig nu iaf.

Igår var jag och hade filmkväll hos Johan, eller Lasse som är hans smeknamn. I samma umgängeskrets är dom 2 Fredrik och 3 Johan, så det är mycket smeknamn. Kalle, Lasse, Ume, Jesus och Fredde.. hehehe. Det var trevligt och vi tittade inte så mycket på filmen, vi pratade ist om allt och inget. Tatueringar, hundar, katter, fest och förhållande mm..Det tog en timme att ta sig därifrån för vi fortsatte att prata.

Emelie hjälpte mig att färga min utväxt. Det var jävligt skönt, så nu kan jag visa mig ute utan att skämmas. Hade även en välbehövlig disskution med henne. Jag är jätteglad för hennes skull att hon är nykär och allt det där. Och jag tycker jättebra om Micke som fångat hennes hjärta. Men jag gillar inte att umgås med någon som anpassar hela sitt liv efter en person. Och hon förstod vad jag menade. Hon hade haft lite dåligt samvete för det och insåg att jag hade rätt.
Det är inget kul att gå till en person för att ha en tjejkväll och man har inte ens kommit innanför dörren innan det är prat om att hon ska till Micke när låtarna på melodifestivalen är över.
Men det är bra nu! Jag saknar ju Emelie trotts allt :)

Jaha, frukost idag?


Om Lina säger ja

Om Lina har en bra känsla.
Då borde det väl vara bra?


Skaka drinkar på lördag

Dagen har varit bra och bara så att ni vet är min mamma den bästa. Nu har vi fyllt min enorma frys med mat (jag har frysfack). Men jag har iaf typ 11 middagr inknölade där nu och det är galet skönt. Jag har glömt hur det är att vända på kronorna för att det ska funka. Mor min hade iaf köpt två svarta långa linnen på gina åt mig för att ha när jag jobbar och så. Jag hatar att inte ha kläder som inte passar och det döljer man enkelt med ett långt linne. Och när man hoppar in och jobbar på nya ställen är det bra med lite basic kläder. Blev en halv kreta fån monte carlo och en semla på eftermiddagen. Nyttiga Hanna :). Grädden och den feta pizzan har satt märken i magen iaf. Och jag ska böja och vrida på mig själv på yogan snart. Jag blev iaf glad, när jag låg och vilade nu och blev väckt av Yvonne Erik som ringde. Jag ska jobba på metropol på lördag. Det ska bli nice som fan! Behöver verkligen det! Nu ska jag krypa i min röda vackra dress och gå emot yogan. Wiiie!

Mammi

Sitter i pyjamasen fortfarande. Väntar på mamma, var tvungen att plocka i ordning lite här hemma.
 Det är bättre, men inte bra just nu . Hahaha. Men igår var jag inte kaxig någonstans, var väldigt ledsen längen och det tar orken ur en totalt. Iaf ur mig. Mamma kommer med frukost och gott snart. Så jag ska käka när hon anländer och sedan måla på mitt ansikte. Det ska bli mys med mor här idag.
Det behöver jag. Lite mammatid.

Ikväll är det yoga som gäller igen, och i morgon gäller Harrys igen. Tvättid vid klockan 06.00-10.00 i morgon, så det blir en lång dag :) Intressant va?

Jag har även insett att jag har en väldigt stor självdicipli faktiskt, mycket bättre än innan iaf. Mycket bättre.

John, min hjälte

Det är jobbigt nu. Jag ska detta året bli 23år. John var 23år det där året, bara några månader ifrån att bli 24år. Vad visste han om livet som jag inte förstått ännu? Eller var han för rädd för att vilja upptäcka det?
Han skulle i morgon bli 30år. Hur hade vi firat det, men tårta och paket och en galen fest på helgen?
Förmodligen hade vi varit tio gånger tajtare idag än vi var då. Hade John kanske varit pappa idag, hade jag varit faster? Hade hans haft hus och ett sånt där svenssonliv, precis som många av hans vänner idag skaffat sig.
John ska ju vara här och vara lycklig. Le, med den där glimten i ögat. Jag vill se honom igen när han på alla fyra härmar hur rådjuret dog såg ut när han sköt det, hur det lät.
Jag vill inte tänka på att samma jävla bössa, tog hans liv. Med samma jägare framför, och samtidigt bakom. Att han hade den mellan sina ben för att få stöd, för att rikta. För att få ett avslut.

Han ska ju vara här och säga att allt blir bra och sedan vrida armen på mig. För han är min storebror och älskar att jävlas med sin lillasyster. Hans älskade lillasyster som ingen i hela världen fick göra illa.
Jag kan se hur han slår ovansidan av högerhanden ner i vänsterhanden och ler, för han berättat något som han ska förtydliga att så är det, men hela tiden med ett stort leende. För det är en lek, ett spel och jag ler och tycker att han är knäpp. Men jag ler precis som han.
För vi har det som våran grej.
Jag minns när skulle på gymnasiefest och jag och Therese skulle förfesta hos honom. Han hade vänner där och jag och Therese satt i köket, det var ju pinsamt att sitta med hans kompisar.
Han påpekade när jag gick förbi, helt vitklädd att sådär kunde jag ju inte gå ut. Hans vänner höll inte med. Brosan tyckte att hans lillasyster var för fin, pojkar kunde ju lägga märket till mig. Hans lillasyster.
Det var viktigt med min åsikt. Han hade köpt ny parfym och gick förbi mig tusen gånger samtidigt som han frågade om det luktade gott. Det luktade himmelskt. När han skulle uppvakta en tjej så rådfrågade han om blommor. Han talade aldrig om i förväg dom två gångerna han köpte valp, för han ville överaska mig.  
Han låg på soffan en gång och lyssnade på samma låt om och om igen och jag diskade. Det blev våran låt.
Vimmerby är våran stad.

Att fylla 30år är stort, på samma nivå som 50år. Det symboliserar något, ett vuxet liv. John nådde aldrig dit, han nådde hit. Där jag är. John var rädd för ensamheten, jag lever med ensamheten. Jag vill en dag ha det livet John önskade att få om han vågat stanna.
Eller våga? Han är fan skitmodig. Alla ni som skulle våga att avsluta erat egna liv frivilligt, sträck upp en hand.
Det är modigt och jävligt idiotiskt samtidigt.
Det är modigt att bara våga.
Det är jävligt idiotiskt med tanke på att här sitter hans älskade lillasyster 6år senare och gråter för att saknaden är galet stor fortfarande.

Sedan han lämnade oss så har jag levt med ett ordspråk i bakhuvudet:
Saknaden blir aldrig mindre, men man lär sig att leva med smärtan.
Och det är sant, för här sitter jag som om det vore för 6år sedan och förstår fortfarande inte att min hjälte är fälld.


Grattis älskling

Tequilapicnicen är saknad

Jag saknar mina små från cocktailskolan väldigt mycket emellanåt framförallt Anna-Cajin och Millan. Vi var ett bra team vi tre. Tänk 3 brudar i ett litet rum i 4 veckor utan att vara osams. Ett klart minne är min och Millans tequilapicnic och såklart våra läxhörhör. Mina fina små! Tant Koffe saknar er! Om ni vore en bajs i min röv, skulle jag aldrig bajsa!

Nu är det nog dags att gå mot Harrys och bära lite möbler!




Hallåa!

Hur har eran dag varit? Min har rullat. Vaknade och insåg att den där pappershögen att inte fixat sig själv över natten, så det blev min frukost. Inte mättande, men välbehövligt. Sen skulle jag göra mig redo för att gå till Harrys och kollade mig i speglen och insåg att: shit sådär kan jag inte se ut. Så ner i duschen och fixa i ordning håret. Sen till Harrys och där var det bara att fortsätta. Sitter och funderar på alla mina fina vänner. Jag har så många som är där ute, som ställer upp. Jag tror att man glömmer bort dom ibland, är lite egoistisk på något vis när man är i det stadiet som jag. Men ni är så jävla fantastiska!

Testar att göra en länk

Idag frågade jag äntligen millblom hur man länkar sådär.
Dessutom har jag tänkt länka henne länge då hon är en dom roligaste bloggarna jag läser. Man märker att det är äkta och hon har ett sånt där perfekt förhållande med mycket humor. Det är även hon som gjort min design :)


Eye


...................

Jag vill inte ha sex
Jag vill bli kär.

Frågor kräver svar

Stänger du av mobilen när du sover?
Nej nej absolut inte, måste jag sova så blir det ljudlös ibland. Men efter en viss händelse för 6år sedan så vill jag vara kontaktbar.

Vem såg dig senast naken?
Förutom mig själv så var det Emelie. Sexigt va? Jag våldtog hennes badkar och hon kom in tittade till mig så att jag inte druknade under tiden.

Hur såg du ut på högstadiet?
Jag hade en 70:talstils period, höga jeans och utsvängda som fan och galet mycket eyeline. Men annars var det tajt crocker jeans, små tröjor, visade alltid lite mage, munktröja och jeansjacka. Håret i tofs, blonderat och rosa ögonskugga. En riktig fjortisbimbo...men det har väl inte ändrat sig ;)

Hur är du att ha som arbetskamrat?
Jag är nog både en bra och dålig. Beror yrket. Men jag kan vara underbar, den där perfekta arbetskamraten och en bitch när det behövs.

Har du celluliter?
Jag tror det finns några där bak allt, jag undviker att kolla.

Biter du på naglarna?
Nej, jag gjorde det förr. Nu är jag en stoor flicka

Har du något handikapp?
Ohhhh ja

Är det rädd för att få hängbröst?
Nja asså nej. Får jag det så är det för att jag ammat någon gång i framtiden, och isf så ska jag allt fylla upp dom igen. Ballonger är till för att vara uppblåsta.

Svär du?
Men för i helvete, va fan tror ni? :) Jag svär pinsamt mycket ibland.

Är du trevlig mot Jehovs vittnen?
Japp, på fejksmajlet så kör vi.

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Spagetti och köttfärssås.

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Raggmunk eller jansson frestelse... det finns ingen frestelse alls i det.

Har du blivit arresterad?
Jag är en snäll flicka

Är du rädd för Securitasvakter?
Alla vet att jag är svag för vakter, det är min grej.

Har du någonting att dölja?
Nej det tror jag inte.

Ljuger du?
Japp när det behövs. En vit lögn eller när man ska skydda någon eller what ever

Har du kysst en polis?
Om man en gång i tiden för länge sen hånglade med en kille som utbildar sig till polis, räknas det då?

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Nej, jag har ingen pojkvän att hämta där.

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Scrubs

Kan vi nu få en pause

Ni vet att jag saknar min bror som tog sitt liv för nu 6år sedan. Inga konstigheter. Det är jobbigt när någon dör, men detta börjar bli löjligt, för sedan dess är det inte bara en som lämnat oss. Jag gör en liten lista enkelt (ja ni får tycka att jag är helt störd) för jag fick en tankeställare när Noelle sa: - Det är ju en hel släkt.

- John
- Farfar
- Morfar
- Mormor
- Mormors syster
- Lisas Farmor
- Lisas Farbror
Och idag avled Lisas Kusin

Lisa och jag har inte samma pappa som ni säkert förstår, han tog sitt liv när hon var 3-4år kanske?
Förstår ni att jag är härdad, om man nu kan bli det. Men någonstans kan det väl ta en pause? Och ni kanske läser i listan och tänker: men många av dom dog plötsligt.
John, ja inga kommentarer. Farfar, Lisas Farbror och kusin, var det hjärtinfarkt på. Det kan ha varit på Lisas Farmor med, men det vill jag lämna osagt.
Lisa har det tufft, hon har en relation till alla dessa på ett annat sätt än vad jag har. Men det är tufft att se syrran och ens nära må dåligt, så det påverkar en själv iaf i slutänden. Men vi är starka i familjen, vi har lärt oss den tuffa vägen.

Ja jag ville bara få ur mig det, för jag blir lite bitter på detta...


The boys and me

Intervjun gick bra tror jag och jag får besked om 1-2 veckor. Hade inte så stora förväntningar och knappt ingen lust heller för den delen på tanken att jobba som städare en sommar igen. Men när han berättade om arbetstiderna, blev det hela mycket intressant. Jobba 14dagar och så är man ledig 14dagar. Det hela var mycket intressant och jag påpekade, att jag gillar att ha ansvar. Vi får se helt enkelt vart det leder.

Ikväll när jag kom hem efter intervjun så mötte jag Lasse utanför dörren. Han och grabbarna skulle dricka lite öl och bara chilla, så jag blev bjuden dit. Så en dusch senare och lite knäckebröd i magen så begav jag mig. Vi fortsatte emot en fest nere i stan. När jag satt i soffan med Ricky så kom det in en blond filur rätt som det var och det var ingen mindre än Jeppe! Två jävla år sedan jag såg denna killen. Så sjukt kul att träffa honom! Han har alltid känts som en brosa, min galna lillebror eller tvillingbror kanske? Jag blev väldigt glad över att se honom helt enkelt.
Sen försvinner folket in till grannen och kommer tillbaka efter en stund. Då mummlar dom om en Tom utan hår. Jag smyger in och tittar och vissta fan är det Tom flint och även är fina Henke krull där. Åhh va galet kul!
Så vi hängde där inne, eller dom häftiga spelade Guitar hero the band och vi töntiga satt i köket.
Sjukt kul att umgås med Lasse, Ricky och även Kalle. Det är den delen av "gänget" som är kvar. Timmarna försvann rätt fort och sedan vart det hemgång.
Vi planere ett beachparty eventuellt nästa helg. Och så ska vi ha filmkväll i veckan, iaf jag och Lasse. Vi får väl se om fler hänkar på.
Det var en välbehövlig kväll igår med lite socialt umgänge och så.

Ikväll kompenserar jag för grabbkvällen och har en tjejkväll med Emelie. Det blir marängswiss och melodifestivalen. Jag tror drycken cola serveras till :)

Så min ångest över att det är helg försvann. Ja jag har ångest över att det blir fredag, för att det är så tråkigt i Vimmerby då. Nu ska jag morgon kissastrax, något som jag alltid drar ut på. Sen trycka i mig huvudvärkstabletter och sedan börja städa, det är hemskt här hemma nu.

Hörs i kväll när jag är hos Emelie. Om jag hittar min sladd som man för över bilder med, så kanske jag bjuder på lite bilder.


Alla rosor i världen till Lotta

Min nya handledare på Lernia heter Lotta och hon är bäst!
Igår sa jag hur läget vara rakt upp och ner om allt. En stund kändes det mesta meningslöst när jag satt där och lyssnade på min egna historia. Vart var min glöd från insidan som brukar finnas där?
Men jag babblade på om mina erfarenheter om mina mål och jag var väldigt bestämd samtidigt och beslutsam, det är ju bara det att jag inte vet vart jag ska börja med allt. Ni vet, det känns lite hopplöst. Gråten kändes nära, men hälsade aldrig på.
Lotta var iallafall imponerad över mina erfarenheter och sa: - Det känns väldigt bra det här, jag tror på det.
Idag ringde hon upp mig och hade pratat med sin sambo som jobbar på Oxgården. Så gissa vem som har en intervju i efter middag?
Även om det bara är sommarjobb, så är det ju något :)


23år och rutten

Igår fick jag bekräftat att jag är gammal. Ted fick oxå ta del av det då det var han som läste det högt för mig genom telefonluren (min post kommer fortfarande dit).
Jag är stor nog nu för att gå till gyn och göra ett cellprov. 23år och rutten som Noelle så fint påpekade för mig.
Det har alltid känts som det är länge kvar tills det där testet ska knacka på min dörr, men nu är dagen här (eller ja den 17:e mars rättare sagt)
Ja gott folk, fröken börjar bli en kvinna på riktigt riktigt nu... eller ska jag skriva tant?

Jag älskar dej

Sedan i söndags har jag funderat på att skriva detta inlägg, så nu är det nog fan dags!

Jag höll på att trilla baklänges när min bästa killkompis förra söndagen berättade för mig att han kvällen innan fått en väldigt stark mening i ett sms: Det är tidigt jag vet, men jag tror jag älskar dej.
Men det var väl fint kanske ni tänker, jag tycker det är galet. Tjejen som skrivit detta har han träffat i verkliga livet en gång, en helg. Sedan har dom haft sms/msn/telefon kontakt sedan dess. Dom har väl haft kontakt i 2 månader sammanlagt vad jag vet eller kanske mindre.

Jag älskar dej är heligt för mig, väldigt få får höra det. Det fick mig att tänka på dom gångerna denna meningen första gången tagits upp i mina 3 förhållanden jag haft.

Jocke var mitt första förhållande med som var på "riktigt". Vi var 15år och träffades i "Huset" hos Ricke. Jag var full och hade väl hånglat med honom och min första mening till min kompis i fylledimman va väl typ: - Jag har hånglat med han som jag inte kan namnet på och luktar svett.
Charmigt va? Men vi fortsatte och hångla som bara två fjortisar kan den kvällen och så blev ihop någon gång därefter. Jag och min bästis Therese var väldigt noga med dom 3 orden redan då. Jag väntade hela 5 månader och vi hade ett intensivt och gulligt förhållande i 1år. Jag minns inte alls hur jag sa det, men han blev så himla glad. Jocke hade väntat länge på det. Vi umgicks dygnet runt och jag trivdes väldigt mycket med Jocke. Den där dagen han gjorde slut krossades min värld. Men jag reste mig upp igen :) Jocke och Jockes familj kommer alltid finnas nära mitt hjärta.

Erik och jag var bästa vänner i flera månader
. Båda hade varsin tuff period just då som vi kämpade med. Men vi var där för varandra. Alla andra såg tidigt att det var något mellan oss, men vi var säkra på att vi bara var vänner. Vi var duktiga på att förneka för oss själva. Det tog många nätter med te, musik, gitarren, dikter och djupa samtal innan vi hamnade i min säng den där eftermiddagen. Då vi kysstes så passionerat att jag nästan missade en buss jag skulle med. Precis när vi lämnade varandra så öppnades himmlen och värdens regnskur och åska kom och den varade ända tills jag kom hem igen. Vi var väldigt djupa tillsammans och såg detta som ett tecken. Lycka är det bästa ordet att förklara detta med. Ren äkta lycka.
Jag tror att det tog kanske 2 månader för mig att säga det till Erik första gången, men då hade vi känt varandra länge innan. Jag fick inte höra samma mening tillbaka då. Erik var inte redo.
Jag minns så väl när han sa det till mig, för det blev lite konstigt. O.B.S känsliga läsare hoppar till nästa stycke!
Vi hade sex. Jag viskade i hans öra: - Det är så skönt!
Som ni alla vet har man bäst svenska och pratar klockrent och hör precis vad man säger under en sexakt. Tillbaka får jag höra: - Jag älskar dej också.
Om jag minns rätt så kom jag av för en liten stund:
Jag och Erik hade endast 5 månader ihop. Det blev för tufft för oss när han bodde i Jönköping och jag var  kvar i Vimmerby. Jag var nyss fyllda 18år (Erik är ett år yngre) och ville ut och festa och upptäcka vad livet hade att erbjuda när man blev myndig. Erik började om skolan och ville satsa på musiken. Det hela för oss blev svårt. Så vi gick skilda vägar. Än idag har vi kontakt och Erik är fortfaranrde väldigt speciel. Vi förstår varandra utan att behöva skriva en novell.

Ruben var min första sambo.
Mitt vuxna förhållande med gemensamt lån och två katter, Tissy och Sessan.
Ruben och jag  träffades någon gång under mina studentveckor. Våran första kväll som vi träffades var en såndär perfekt sommarkväll. Det började i Källängen och jag satt i gräset med vänner och skolans vaktmästare (Ruben) med vän (Jakob) kom och slog sig ner. Det var då mitt intresse började gro. Martina, min vän som jag var med skulle ivägen runda med killen hon träffade (han var även min klasskamrat) Jag hade ingen lust att följa med dom och på något vänster så anslöt jag mig ensam med Ruben, Jakob och Jesus, 3 främlingar. Men kul hade vi. Den kvällen slutade med att jag och Ruben låg på asfalt brevid varandra och inväntade Martina. Vi låg där och pratade i godan ro tills Jakob kom på sin lilla BMX och råkade crascha rakt in i en öl som kom över hela mig. Under alla dessa år jag kännt Jakob nu så har jag aldrig sett honom skämmas så mycket. Något som ofta kommer upp på tal när vi är fulla.
Jag och Ruben spenderade första natten ihop och dagen efter skulle jag upp tidigt för att gå på hundutställning. Det var galet varmt och jag var bakfull och trött så in i. På eftermiddagen frågar jag Martina i ett sms om Rubbens nummer och frågar vad han heter egentligen. Jag var inte riktigt säker på att man kunde heta Ruben :)
Vi träffades mycket varje dom sista två veckorna innan studenten. Efter min studentdag flyttade jag hem till Korsberga, till mammas tvättstuga för att bo där ett år och jobba, eventuellt jobba. Eller ja jag började med att sommarjobba måndag-till fredag och varje fredag begav jag mig till Vimmerby. För han den där gamla rödhåriga mannen hade fått fröken på fall. Han ville inte ha något förhållande, men vi levde som om vi var tillsammans. Träffade varandras föräldrar och allt vad det nu hör till. Från att ha träffats i maj tills ända fram tills den 4 augusti så var vi inte ihop, men ihop. Den 4 augusti ställde jag ett ultimatom och sedan var han min.
Jag var inte bered på att säga dom magiska orden då, jag ville vänta. Vi hade nyss blivit ihop på riktigt.
Den 12 augusti är min födelsedag och den dagen skulle jag även få träffa Ruben, vi skulle mysa lite ihop. Han hade gjort räksmörgås och jag märkte att det var något han ville säga men inte fick fram.
På kvällen träffades vi ute och han drog mig nära och sa: Jag älskar dej.
Han höll med själv om att det var fel att säga det då full och dan. Men jag blev glad, killen jag var kär i försökte göra min födelsedag speciel.
Jag vet inte när jag sa orden eller när han sa det igen. Ruben och jag hade ett väldigt bra förhållande i det stora hela som byggde på tillit, skratt, ärlighet och respekt. Men vi hade våra brister oxå, det var det som gjorde att jag beslutade mig för att gå. Men jag har många fina minnen av våran tid och ångrar inte en dag av vårat förhållande.


Detta skulle ju handla om orden: Jag älskar dej. Men ist blev det min kärlekshistoria. Hur gick detta till?


Hur länge duschar du?

Katten har inte varit snällare i natt.. eller kanske lite.
Hon är en bitch, så är det bara. Folk brukar säga att hon är lik mig....hmmm...tack?

Idag har jag degat hemma som bara jag kan, men jag var värd det faktiskt!
Om ett par timmar ska jag ha möte på Lernia, undrar om det kan ge mig något. Vad vill jag egentligen just nu i mitt liv? Vet inte. Är jag nöjd? Absolut inte.
När mötet på Lernia är slut är det Harrys en sväng, jag har tvätttid vid sex ikväll och borde väl verkligen ta den. Så jag hoppas jag kan slita mig ifrån Harrybarry sedan, tydligen har jag det. Men skulle vara kul att ha kommit någon vart när chefen är tillbaka. Men man kan ju inte gör allt.

Läste idag att beroende på hur länge man duschar, bevisar hur tillfredställ man är. Jag duschar jättelänge, har jag sexbrist?
Äsch jag kan dusha länge, det bjuder jag på. Sexa hinner jag med någon annan gång i livet och dessutom är det skönt att duscha lääääääääääänge.


Tösen med grönsaker och mosad Noelle till efterrätt någon?

Inatt hade jag stora planer på att göra en wok av Tösen.  Satan i gatan va hemsk natt det varit.
Jag somnade väl vid elva, sov inte jättebra men inte dåligt. Vid antingen tjugo i två eller tjugo i tre, minns inte vilket fick jag ett mess av Noelle. Hon skrev om att hennes feber var bättre tror jag. Det var okej. Jag somnar enkelt om efter ett mess. Oftast hör jag dom inte ens. Sen skickade hon två till skämtsms med ljud och bilder. Hmmm puckot jag skulle såklart.se på dom med.
Började väl somna, och när jag hade gjort det så satte Tösen igång. Hon har kommit på en idé! Om man smyger och sticker in tassarna under täcket. Smyger liksom dom och sedan gör ett ryck, så får hon reaktion. Hon höll på i ca 2 timmar kanske till och från. Och så var det varmt och jävligt. Och när jag fick somna sista 1,5 timmen ordentligt innan jag skulle vakna, så drömde jag en massa ist.
Detta lär ju bara ha skett eftersom jag har fullt upp hela dagen! Hoppas att jag har typ kökstjänst idag eller något sådant
Jaja, dags att borsta tänderna och gå.

Jobbsnack

Jag gick upp rätt tidigt idag, halv åtta ringde min klocka så ljuvligt. Så jag åt lite och sådär sedan tjugo i nio begav jag mig emot till Harrys och var där sedan till typ halv sju? Sista timmen satt jag mest och snackade skit med Jonas.
Men jag var trött när jag kom och beslöt mig för att skjuta upp min städning tills i morgon och ha en sovmorgon och bara slappa och sedan efter lunch bege mig till Harrys och fortsätta men så ringde min mobil. Det var Therese från eken som ringde som blivit sjuk, så jag ska hoppa in för henne i morgon. Så det blir en intensiv dag i morgon!
Eken, sen harrys (förmodligen bara öppna just då) sen ett möte och sedan tillbaka till Harrys och slita lite och sedan yoga, sen en lååååång dusch och sedan sova. Jag kommer vara död på kvällen.
Hoppas på sov morgon på torsdag, då har jag ett möte inbokat vid två med Lernia endast. Fast blir nog Harrys också, vill att det ska ha hänt mycket när chefen kommer tillbaka. Han är iväg ett par dagar nu.

Nu ska jag sova.. natti!

Vita kalsonger och 3 komplimanger

Jag slapp vara själv på alla stjärtars dag, jag begav mig hastigt och lustigt till Nypan. Där väntade Lina med ett extra hotellrum och en show inbokad på Tellus. Klart jag ville dit!

Kvällen innebar: Kinamat, sminkning, öldrickande, en suverän buffé, melodifestivalen på storbildsskärm, se Lina försöka klura ut hur man snurra på en stripstång, se Pär 35 plus lyckas med det (han kunde till och med vara upp och ner), se förra chefen i endast kalsonger (vita), se Lina och Johanna showa lite, träffa Zanna och till slut fick jag en snygg raggningsreplik som löd:

- Får jag ge dej en komplimang innan jag går? eller ja det är 3 stycken.
- Ja det får du väl (måttligt intresserad)
- Okej. 1 Dina ögon, dom är väldigt vackra, 2 Ditt hår är jättefint, 3 Ditt linne, det är skitsnyggt. Så du behöver inte sova själv i natt så att du vet det.

Ska tilläggas att klockan var kvart i två och hade innan erbjudit sig att bjuda på shot.
Han kunde lika gärna ha frågat: Vill du följa med hem och knulla?

Jag sov gott i hotellsängen, ensam!

Alla STJÄRTARS dag!

I år händer väl inget spännande. Det har det aldrig gjort denna dagen. Förra året fick jag dock blommor av världens bästa Fredrik :) Men vi ska ju faktiskt oxå gifta oss vilken dag som helst. Hehe



.........................

Sitter här ensam i lyan. Det är fredag. Jag är galet trött.
Vet inte om det är fredag den 13:e som gör mitt dåliga humör eller att jag faktiskt fick bekräftat att besöket inte tänker dyka upp.
Nää jag var visst inte alls upplagd för detta.

Rivstart

Jag är trött! Ska fylla min mage mat snart, är galet hungrig.
Sen är det en ny dag på Harrys igen och idag med hjälp av Tommy. Han är snäll han!

HELVETE! Katten gosade med mig nyss och blev rädd för min fot och gjorde rivstart på min mage! Allla jävla klor rakti in i magen. Jävligt behagligt! Stackars mig.

Undrar vad denna helgen kommer innehålla. Planen var att få besök, men det verkar som det inte blir så. Detta känns galet tråkigt :(

Nu måste jag sätta fart

Glöder

Om alla andra var som vi
Så skulle det inte bli den sorts magi
Vi byggt ihop, som gränsar till mani
För jag är ganska orginell
Och du är speciell, en sorts rebellisk relation
Sen våran första kväll

Sen dess glöder vi
Sen dess brinner vi
Sen dess kväver vi
Sen dess blåser liv

Att börja om det har sin charm
När frostig is blir varm
När våra arma hjärtan möts, och läker i varan

Det gör så ont med tvära kast
När ingenting är fast som när nått vasst blir mjukt igen
En underbar kontrast

Sen dess glöder vi
Sen dess brinner vi
Sen dess kväver vi
Sen dess blåser liv

Om alla andra var som vi
Så skulle det inte bli den sorts magi
Vi byggt ihop, som gränsar till mani

Jag har sedan tidigare en grej för vakter, ikväll insåg jag att jag har en grej för komiker också.
Tomas Järvheden, tager du mig?


23år och barn

Det är väldigt roande att jobba på en demensavdelning.

- Hur gammal är du?
- 23år
Gubben boxar i luften på skoj och som han sak slå mig.
- Nämen ska du slå mig?
- Nej jag skulle aldrig slå ett barn.

Hur länge räknas man som ett barn? När han var i min ålder, var inte han lastgammal redan då? Typ gift och hade 4 barn?

Hahaha :)


Såklart!

Igår hade jag för första gången på länge lite problem med att gå och lägga mig. Jag fixade med mitt CV för fullt.
Jag borde ha duschat, men jag hoppade det. Det skulle vara min morgonplan tänkte jag. Något i bakhuvudet sa att i morgon så kommer dom säkert ringa om jobb.
Så såklart ringde eken idag, så jag ska infinna mig på där vid åtta på avdelning aspen. Hon påstod att jag inte varit där, men det känns som jag varit där. Hmm. Det märks.
Mitt hår är oerhört äckligt idag och luktar illa. Så jag kommer sakna att få duscha hela dagen.
Men nu ska jag iväg! Wiie

Beroende av svett

I måndags fick jag en underbar överaskning.
Olivia och Kitty trippade in på Harrys :) Mina finaste hjärtan. Så jag blev himla glad faktiskt. Så bloggen har blivit utanför.

Jag var dock tråkig igår och gick och jobbade. Det är lite beroendeframkallande helt enkelt.
Gillar ju att fixa, men det går sakta men säkert för mig just nu :(. Men i eftermiddag så ska Emelie hjälpa till att få upp en vägg bakom baren. Det kommer bli ett galet upplyft. På fredag så ska Tommy hjälpa mig att snickra lite, det ser jag fram emot. Vi jobbar bra ihop han och jag. Det var tack vare honom som rycktet spred sig på Hjältevadshus att det fanns en grym brud på Mossen.
Vi var väl lite trötta på varandra ett tag, men det händer ju. Men han lärde mig mycket och jag var frågvis som få.
Dessutom kanske han kommer att fixa lite extra jobb åt mig.

Så här snygg var jag ofta på Hjältevadstiden


Nu ska jag väl fundera övermin dag lite. Storstädade igår så det är fint här hemma, eller ja bortsett från allt Kittyhår. Vita korta hårstårn överallt.

Just det: Yoga ikväll. Yeay

Träningsnarkoman?

Jag sitter i soffan nyduschad i mysbyxor och sportbh. Skulle bara gått på yogan ikväll, var osäker på om jag skulle orka både motion och yoga. Men Karin ringde och undrade om jag kunde hoppa in som värd på danspasset ikväll. Såklart man ställer upp så det blir dubbla pass i kväll. Jag undrar vad jag ska trycka i mig för mat bara. Kanske fiskpinnar idag och pulvermos och sedan inhandla typ i morgon lite grejor som jag kan ha till pasta, för det är faktiskt det bästa innan träning måste jag erkänna att jag tycker. Men två timmars träning är väl duktigt?
Jag kommer vara död i morgon när jag ska till Harrys. Hehehe.
Men det bjuder jag på, helt klart. Så får Rolle jobba desstu mer. Mohahahaha
Jag ska väl typ börja med en ritning i morgon tror jag. Risken finns att jag måste ringa Tommy och ställa massor av frågor :) det gillar han!
Nähä mot mitt enorma extremt lyxiga kök nu!

John är fortfarande saknad

Ni som är nya här kanske inte vet att jag har en bror som inte lever idag.
Han valde att ta sitt liv för 6år sedan. Han var min klippa och min säkerhet i vardagen. Den perfekta brodern som jag litade på fullt ut. Det var han som var min fadergestalt och tog det ansvaret. Han var min storebror, far och bästa vän.
Man saknar aldrig mindre, men man lär sig att leva med saknaden.
Ibland händer det att jag drömmer om John. Det är jobbigt men skönt på en gång. Oftast känner jag mig lite överkörd och förvirrad dagen efter. I natt drömde jag om honom och nu, ja nu vill jag egentligen ligga i sängen hela dagen.



Chockad

Jag sitter med en handduk på huvudet, MTV är igång och katten har spelet. Jag är hungrig så jag måste nog kanske planera vad jag ska fylla min mage med.
Jag är äcklig, jag duschade inte igår. När jag kom hem så var jag så himla hungrig och sedan somnade på soffan. Stackars lilla  veka jag! Hehehe
Igår chockade jag mig själv. Min kodination suger vanligt vis grymt mycket. Men igår klarade jag fan allt utan en rörelse. Tänk då på att jag inte tränat Friskis och Svettis på kanske hmm 2,5 år gissar jag på. Så jag är chockad och jag trodde och jag skulle vara mer död efteråt och under passet.
Idag har jag träningsvärk i magen och lite i axlarna. Jag borde verkligen göra armhävningar och lite situps varje dag. Alla tjejer vill alltid göra situps och gör dom något är det oftast just det. Jag känner att jag har mer nytta av att mina armar och axlar är tränade. Men en snygg mage skadar väl inte.
idag är det ingen träning, men i morgon är det yoga igen! Wiee.
Nu ska jag smörja in min kropp i lite lotion.

Ha en bra dag.

Grymma jag

Idag när jag gick hem efter träningen så slog det mig när jag messade med Vickan då hon skrev: Försök ta det lite lungt också Hanna.
Jag har varit i Vimmerby i två veckor typ och jag har redan fullt upp, hela tiden. Mitt val är det såklart. Men det är detta jag trivs med. Ha så många bollar i luften som möjligt, det är det som får mig att gilla livet.
Så det är det jag måste uppnå nu, hitta ett jobb som håller mig i gång. Som ger mig ansvar och gör mig fokuserad. Där jag får vara kreativ och fixa och dona. Jag är faktiskt den perfekta timvikarien, för jag ställer alltid upp och styr och ställer för att det ska funka. Gör alltid mitt bästa så gott det går.
Jag är för fan skit bra.


Curlys Sue

Det finns låtar som påverkar en mycket. Sedan jag flyttade till Västervik har Curly Sue varit mitt stora spöke.
Jag har kännt lycka av låten, smärta och varit riktigt förbannad.
Idag suckar jag när jag hör den, är trött på att den finns.
Jag minns första gången jag hörde den. Det var första gången jag var hemma hos en person som fanns med mig länge i bakhuvudet. Som jag kände starkt för. Jag hatade låten så mycket för den påminde om honom. Jag blev ledsen när jag hörde den för jag visste att den som den påminde mig om aldrig skulle bli min.
Från början var den fin och jag fick ett stort leende när jag hörde den för den lurade mig till dom fina minnenan. Men den har mest hela tiden gjort ont.

Tills jag träffades honom. Han som vann över den första med stora steg, Hur han lyckades kan jag inte sätta ord på. För jag är rätt chockad över det. Han förvandlade Curly Sue från smärta till glädje. Han satt 20mil i från mig och spelade och sjöng den i cam för mig och min lycka var enorm. Jag hade träffat någon som lyckades vända min smärtolåt till att inte kännas jobbig alls. Jag började le igen när jag hörde den. Jag var lycklig.
Men han valde att gå åt ett annat håll. Bort från mig. Jag var inte bra nog.

Idag är inte Curly Sue jobbig eller smärtsam. Jag drar oftast bara en djup suck. Och tänker på dom två personerna som har lyckats påverka mig så hårt under dessa två år.
Dessa två killarna som är väldigt lika på många sätt, men samtidigt väldigt olika. Den största grejen är väl mig, att jag inte var bra nog för någon av dom. 
Jag hade med dom i hela min vardag i tanken, jag var en prick i hörnet för dom.

Dom två var rätt skadade tyvärr och idag är jag glad för deras skull. Dom verkar ha det bra.
Den ena har fått tjejen han ville ha säger ryktet. Lycka åt dej.
Den andra har kommit en bit på sin priotetlista där jag inte dög till. Grattis
Och folket jag är inte så bitter som jag får texten att verka. Jag är glad för deras skull.
En dag kommer min prins på sin häst också, kanske är det på en vacker fullblod eller så kanske på en Norsk fjordhäst.
Vem vet?

En härlig vecka

Min vecka har varit fullbokad typ, har varit väldigt skönt. Men ännu är jag inte van vid att hålla igång.
I måndags så var jag på Harrys hela långa dagen. Det är himla roligt att vara med där från start. Jag är nya Byggare Bob där och det trivs jag med. Längtar tills jag får skaka lite drinkar igen!
I tisdags var det ett kort besök på Eken, Harrys några timmar med avbrott för att hämta insider tips från en lärare på Båtbyggarskolan och lunch. Sen ett annat möte och efter det mötte jag upp Lina. Det var dags att hämta hem Indianen tyckte hon så en resa gick till någonstans mellan Linlöping, Norrköping och Söderköping tror jag vi var. Kommer fan inte ihåg namnet.
Till Hjorted för att lämna häst, fika och mysa innan sängdags. Precis när vi håller på att somna så ringer ägaren till stallet och berättar att hästarna sparkat ner en vägg. Det var bara att avbryta skönhetsömnen och styra upp det hela. Det var inte så illa som det låter. Inga hästar skadade, bara lite skärrade.
Upp på onsdagen för äventyr med Lina hela dagen, vi är bra på sånt hon och jag. Sedan hem sent på eftermiddagen och trött som få. Sov hela hemresan och hemma var det bara att dra igång med min ungkarlsmat special: Spagetti, bacon och ketchup. För det var premiär för fröken att prova yoga. Nu är jag värdinna där och shit va skönt det var med yoga. Så varje onsdag är jag upptagen med det.....och förhoppningsvis söndagar.
Idag blev jag väckt av mobilen tjugo i sju. Min första tanke var: Woho, det är Vimar som ringer. Hade inte en aning om klockslag i mitt nyvakna tillstånd. Men det var inte så kul, ist möttes jag av en gråtandes vän. Mitt hjärta <3. Så jag fick snacka med henne och styra lite. Pratade med syrran och slummrade gott till vakna med The Voice för att tjugo över åtta bli väckt på nytt av mobilen. Denna gången gällde det jobb! Det var eken!  Wiho! Så vid nio befann jag mig där och jobbade fram till fyra.
När jag kom hem kände jag mig död och jag satt fast i soffan tills Emelie lockade mig med ett badkar och mat. Jag är så jävla lätt. Hehe. Bada badkar var galet skönt och pizzan kunde vara godare.
Nu ligger jag i sängen och måste slå igen mina små gröna strax.
I morgon är det fullt upp igen; Ams basmöte, Harrys och så lyan måste städas. Dessutom hade jag tänkt träna, har gjort ett eget tränings schema.
Helgens planer är inte inplanerade ännu. Det känns helt okej faktiskt.

Ska försöka höra av mig i morgon här.
Nu slås mina gröna igen. Natti natti

Harrys snart igen

Jag är trött. Jag är verkligen inte van vid att jobba eller att gå upp tidigt längre.
Idag gick jag vid kvart i åtta och kände mig mer död än någonsin, eller ja på väldigt länge. Tösen har tvättat mig i ansiktet, kelat och busat med mig när jag sovit. Samtidigt har det varit varmt, så jag var tvungen att öppna fönstret och såklart efter en stund (timmar) stänga det igen.
Jag var trött, lugn men stressad när jag var vaknade. Så jag gjorde mig i ordning, packade verktyg och tog en banan i handen och begav mig till Harrys. Där har jag varit sedan halv tio till halv sju. Förutom när jag var på tygaffären, Carlenskog och hämtade mat. Men det blir nog bra det här. Ska bli skönt att få stå bakom baren igen och jag håller tummarna för att jag får stå i nattklubbsbaren eller vad man ska kalla den.
Hoppas allt går vägen nu bara.
Det händer en hel del nu. Ser fram emot helgen 13-14 februari för då hänger jag med Lina och Johanna till Nypan när dom uppträder på Tellus. Ska filma åt dom då.
Imorgon ska jag följa med Lina och hämta Indianen oxå, hur mys är inte det? Har inte sett honom på 1,5år, om inte mer.

Kommer ni ihåg hur het jag var i Harryskläder?

Vaktkatt


Här är Tösen bara några månader.

Vem har sagt att man behöver vakthund?
Jag har ju Tösen.
När Tösen har bott hos Ted, har hon alltid sprungit till dörren när hon har hört något vid hans dörr. Hon är liksom lite nyfiken. Nu har hon ett väldigt stort jobb då det låter i trapphuset väldigt ofta.
Men.
Om hon ligger hos mig eller hos någon annan och hon hör något så morrar hon och sedan springer till dörren. Man måste skydda matte faktiskt.
Hon inger respekt den katten. Det var väldigt konstigt att se henne skrämma en malle och hon njuter av det oxå den bitchen.
Sådan mor, sådan dotter.
Sådan matte, sådan katt?

Ska vi prova spöket?

Igår hade jag grabbkväll, en väldigt seg sådan. Men ändå en grabbkväll. Något jag hade kommenterat på min msn, då fick jag ett medelande på msn av Marcus:
" Det är fan konstigt att du inte har en snopp mellan benen, men jag har ju faktiskt sett dej naken så jag vet ju att du inte har någon". Jag förstår inte alls vad han tänker på.
Men det var väl en helt okej kväll, lite små seg. Vi gick en sväng till Lasse och hälsade på. Det var kul att se folket lite och Kalle lärde mig vad musta och spöket var.

Musta innebär att man tar tjejen bakifrån och lägger man en rejäl loska på vid hennes rövhål. Så med snoppen eller valfritt finger så skummar man upp det , så att det ser ut som julmust. Så dricker man upp det med sugrör.

Spöket (detta trodde killarna man skulle kunna göra i verkligeheten ska påpekas utan att upptäckas)
Samma sak. Killen tar tjejen bakifrån och så har killen en polare i garderoben. Rätt som det är så tar kompisen över och killen som började springer ut och vinkar i fönstret åt tjejen.

Något ni blev sugna på att prova?

Jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera, jag vet. Men med en mamma i närheten har man inte tid för sådant. Och ärligt så jag har ingen inspiration heller riktigt. Det händer en hel del och ingenting i mitt liv. Jag vänjer mig fortfarande vid att jag är i Vimmerby igen och jag hoppas att jag får komma igång och jobba snart igen.
Ska ner på Eken på tisdag, det ska bli himla spännande. Hoppas på att jag kan få gå brevid ett par dagar.

Nu ska jag vårda min lilla bakfylla jag har. Det värker lite i huvudet.