Work it girl

Jag har fått inplanerat jobb denna veckan :)
Jobbade idag 07-16
I morgon jobbar jag 20.45-06.45
Onsdag är det yoga
Torsdag jobbar jag 07-16
Fredag 21.30-03.30
Lördag 21.30-03.30


Jag såg fram emot att vara i skogen och bara ha det bra en vecka, men den lyxen blir det inte förens söndag. Får väl se om jag är kvar ett par dagar eller hur jag gör.... om jag får?
Ska försöka ringa min sommarchef i morgon och kolla hur det går med schemat. Skulle vara härligt att kunna planera lite.
Nu ska jag nog till Tempo och köpa chips och cola och avnjuta till Färjan 2. Ja, min lycka är gjord!


Tankegång

Du har alla rätt
Jag har alla fel
Vi delar ju iallafall upp det

Ge fan i isen!

Ansiktet är ditmålat nu och min hårfön är tydligen placerad på golvet i kraftnäs... fan. jag vill ha utsläppt hår idag, men det ska man inte ha i baren.. no no. så jag får väl styr upp något när det faller mig in på harrys.

Jaja, det löser sig, jag misstänker att trycket i baren ikväll inte kommer finnas då Pumpen är öppen, Metropol har något där och jag har fått för mig att EMD spelar i Västerik.
Så jag hoppas inte att min drömkille anländer idag :)
Jag tar ledigt från att vara vuxen ett par dagar med viktiga grejor och skjuter upp det tills senare i veckan!

Störig grej som gästerna sysslar med: Pillar i min is! Förra helgen blev en kille utslängd. Igår fick jag skälla på en annan kille, han drog sitt kort i min is. Hur mysigt är det när det kommer killar som pillat på snoppen och sedan pillar på min is som jag sedan serverar er i mina drinkar. Bakterierna älskar is!
Jag pillar inte på era grejor, så pilla inte på mina tack. Bra snällt... överens?

Utkast: Yogan är ...

Yogan är verkligen underbar!

Igår efter yogan begav jag mig hem och gjorde mig lite fin så jag vågade visa mig på Harrys. En halv öl och sedan var förken igång. Har jag verkligen lagt av mig så mycket?! Tydligen.
Men det var trevligt. Dock störde jag ihjäl mig på att Vimmerbyfolket blev helt galna när två brudar stod och hånglade. Big deal?
På natten begav jag mig emot Viken med chefen som chaufför. Försökte ringa gigolon, men inget svar då denna sov. När man håller på att bli gammal, ja då krävs mer sömn....rätt?

Så Ted hade lagt ut en nyckel i brevlådan till mig. Det hade jag försäkrat mig om två gånger under kvällen. Så när jag traskar fram och börjar gräva i brevlådan, blir jag väldigt förvånad när den var tom.. va fan? Ska jag lyckas väcka Ted nu? Shit. Efter ett par ringningar och knackningar på rutan så vaknar han. Som tur är!
Grannen hade trott att Ted hade tappat nycklen och någon i sin tur ordning lagt den i lådan och efter det så tog han med dem upp till han!?!
Gör han om det så ska han få smisk av mig!

In i lägenheten och krypa ner jämte Teddan och herregud vad jag frös hela natten och  då tog inte han ens täcket för mig som han brukar. Tvinga upp Teddo så jag slapp lyssna på hans jävla alarmsignal vid fem på morgonen.

Sedan var det min tur vid halv åtta. Efter mina hela 2 Hof och drinken gjord av David var jag bakis som få....vad händer med mig? Så jag begav mig till soffan en sväng och sedan tog jag på mig mina favoritkläder, arbetsbyxorna! Me like och vad nio kom Put och hämtade mig.

Lite bilbadande, handling och redbull i näven så var vi redo för skogen. Och där har vi varit idag med endast avbrott för frukost/middag. När jag tänker på Paintballbanan så blir jag trött på tanken att spela just paintball där. Det är ingen lätt match! Vi har varit grymma idag och kommit långt. Jag kommer bo här en del i veckorna för att komma någon vart och för att var sysslosattt. Praktisera som hemmafru.
Idag har jag kört fyrhjuling för första gången. Jag ger mig själv G faktiskt! Förutom min sista parking mellan ett träd och en sten, den stod bra där :)

Nu ska ja


Yes!

Wiho!
Jag har planerat med Marcus rätt länge att han ska fotografera mig i vår. Han behöver nya bilder att leka med och visa upp (?). För min del är det ju kul att ha lite roliga bilder. Blir väl inga proffs bilder så att säga men det blir bra kul iaf.
Ännu roligare blev det ikväll när han gick med på att Therese ska vara med:)
Det blir lite halvnaket med extrem make up är planen. Hoppas bara att det klaffar med allt.
Jag menar vi ska vara i viken. Marcus bor i Stockholm, Therese i Halmstad och Lina bor överallt och är showartist (hon ska sminka oss). I "värsta" fall får väl jag packa ner Marcus och hans kamera i en väska och åka till Halmstad. Så får Therese boka tid på Make up store som vi hade tänkt göra iaf.
Det hela tänker jag att vi firar genom att bara svida om till varsin snygg klänning och sedan käkar och dricker dinkar på kvällen. 
Låter detta dåligt hos någon?
I like it. 
Då snälla snälla våren kom nu och värm våra kroppar, så att vi slipper frysa för mycket. 

Klamydia och P-plåster

Hamnade på en blogg idag. Ni kan snacka om att Vimmerby är Sveriges mest klamydiatättaste ort. Do it. Men visste ni att koalor är dom som har flest fall av klamydia?! Tydligen kom denna otrevliga könsjukdom från djuren från början. Så någon skev jävel har satt på ett djur på det visset fört det vidare! Så jävla sjukt.
Men att det är så vanligt hos koalorna är för att när dom äter eucalyptusblad så jäser bladen i magen. Detta resulterar i att koalorna blir groggy/fulla/höga och dessa djur som man kan tyckas verka vara oskyldiga, blir fyllekåta och kör en massa "one night stands"!
Så djuren är inte bättre än vi alltså.




Jag satte på mitt första p-plåster i söndags. Man byter varje söndag (eller ja vilken dag som det nu blir för någon annan). Jag placerade på magen korkat nog, den rör jag ju på mest kan man ju säga. Så idag hade den släppt lite för mycket. Så det var bara att pilla bort det där jävla plåstret. Det gör ju så sjukt ont att tabort plåster och tejp och sånt. När jag gaddade mig så gnällde jag mest när jag var tvungen att tabort tejpen som höll fast plasten över. Personen som var med mig då höjde på ögonbrynen och fågade ifall den skulle slita till. Där stod jag med en gadd på 30 centimeter lång och 3 cm bred och tejpen var mitt problem.
Jag borde kanske söka för min konstiga smärttröskel?


God morgon Lilllördag

I morse när jag slog upp ögonen funderade jag på vilken dag det var.  Torsdag eller kanske fredag? Jag suckade lite när det bara var onsdag.
Ikväll är det yoga, sedan hem och byta om för att sedan gå till Harrys och möta mina arbetskollegor. Sen på natten åker jag med David till Viken. Imorgon bitti drar jag och Put till Kraftnäs ocg där befinner jag mig till på Fredag eftermiddag. Ska hjälpa till att röja tills han ska starta sitt företag och flyr gärna från exremt stor Vimmerby.
Men jag gillar kontrasten som blir. På helgerna är det tempo, vara snygg, serviceinriktade och fjäska för gäster (ja, jag älskar det!)
Och i veckorna drar jag på mina älskade arbetsbyxor och arbetar. Det gillar jag.
Våfflor låter jävligt gott och om jag minns rätt så har Put våffeljärn, det måste kollas upp! För isf bestämmer jag att det blir våfflor till lunch i morgon. Wok beställdes till middag klockan tio på kvällen av Put. Det blir rättvist.
Idag ska jag skärpa till mig som fan. Jag ska när jag är klar här. Tabort mitt smink som jag sovit med smart nog och sedan klä mig lite anständigt för att sedan gå och köpa en bra frukost.

Jag hatar verkligen att vända och vrida på pengarna som jag just nu måste göra. Ringa massor av samtal och fjäska. Usch usch!
Så snälla snälla April, gå fort nu!

Laxwok

Det är konstigt att vakna upp i lägenheten, men man vänjer sig väl någon gång :(

Idag så ska jag fixa med  mina kläder och sånt spännande. Bädda i ordning sängen med alla tillbehör. Väldigt roligt, verkligen.
Sen är det personalmöte vid tre. Undrar vad det ska innehålla. Hoppas det är något vettigt som kommer fam.
Ikväll så ska jag hem till The Bunny och laga mat, laxwok. Första gången jag wokar på lax och hoppas att det bli kalas gott! Varför ska vi vara hos honom tänker ni? Hans kök är större och bättre än mitt och hans soffa är mycket skönare och bättre TV. Ja hans place är mycket bättre helt enkelt :)

Nähä nu ska jag smiska mig själv, hårt.

44kr

Igår kom det fram en gäst:
- Heter du Hoff?
- Ja
- Kostar du 44kr i kväll då?


Ovanför mig fanns en skylt: FAT Hof 44kr Falcon 49kr

Bahs

Jag älskar min katt. Hon är oftast bra, lite speciell. Men det är det som gör henne till det miffot hon är och att hon är speciell för mig.
I onsdags så bytte jag sand i hennes låda. Helt och hållet. Sedan dess har hon kissat där en gång tror jag. Detta upptäckte jag när jag tog på mig ett par trosor när jag badat hos Emelie i torsdags och dom luktade kiss. Då insåg jag att hela troslådan är en kissbalja.
Jag har inte använt min säng på några nätter för att jag helt enkelt sover bättre på soffan när jag inte ska sova så länge och jag sov så galet skönt där i några dagar
Laila sa direkt i fredags att jag skulle tabort henne. Syrran tror på p-piller. Det tror inte jag.
Visst hon kanske inte trivs att bo trångt, kan ju vara det. Vad vet jag.
Idag kom jag iaf på henne eller nu. Sedan jag gjorde troslådan otillgänglig för henne så har hon tydligen använt min säng!
Jag vet inte hur ett piller skulle kunna avbryta detta sätte nu efter detta.
Så jag måste nog tänka förnuftigt för hennes och min skull, att hon nu får somna in. Tror ingen har lust ta emot en katt med eventuella kissproblem och jag är kräsen med vem som skulle ta henne.
Så i morgon ringer jag Lisa och får hennes medhåll och sedan ringer jag Tommy. För jag kan inte fortsätts såhär.

Kvicksand

Det är inte så kul nu. Det är som jag går i en uppförsbacke som är jääävligt brant.
Jag trodde ju på detta stenhårt, men nu känns det mörkare än jag någonsin trodde att det skulle bli.
Hur fan ska jag kunna ladda om nu då?

Jag är cool

Min natt var ingen drömnatt. Somnade vid typ 21 igår som är galet tidigt för mig faktiskt.
Vaknade pigg vid typ tre tiden och tvingade mig att somna om. Vilket kunde ha gått bättre. När jag hade sovit relativt bra ett tag så ringde mobilen. Det var resursenheten som ville att jag skulle jobba idag. Men idag har jag gjort något jag aldrig gjort innan: sa nej. Har lite ångest över att jag sa nej, men jag säger ju aldrig nej annars.
Men jag måste faktiskt vara hemma och fixa. Och framförallt försöka sova igen. I natt ska jag vara på topp
Dessutom ska jag inte svika våran nya tradition på fredagar: efterfest. 
Ikväll kör vi,eller hur Lenita?
 

Helgen ska även innehålla en ridtur och umgänge med bästa Lina! Jag har inte varit på hästryggen på 1,5år, så det ska bli himla kul och jag misstänker att jag kommer att ha ont efteråt. Om jag gillar hästen tänkte jag kankse att jag kunde försöka åka ut en gång i veckan. Få motion, lite hästdoft och umgänge med Lina. 3 flugor i en smäll, det är fan inte dåligt!

Hade tänkt vara lite ledig någon helg eller kväll, men jag har fan inte råd. Det får bli senare, typ i maj.

Jag var på en utbildning på Harrys igår och på slutet skulle tjejen som höll i det prata om hur man jobbar i baren. När jag sa att jag var nyutbildad bartender ryckte hon lite på näsan och påpekade att hon hade träffat på såna och dom oftast var värdelösa.
Hon sa att dom hade inte haft praktik eller något sådant. Hon verkade väldigt skeptiskt.
Men när jag berättade att jag hade haft praktik och när hon började att förstå min nivå och att den var rätt hög. Så var hon imponerad ist. Och ville veta namnet och sånt.
Även om jag inte gillade våran lärare, så skryter jag gärna om utbildningen.

Samma sak var på premiären så disskuterad Magnus med mig om att det var synd om mig att jag stod själv i en bar och ville ge tips hur jag skulle jobba bättre. Jag lyssnade och tog till mig allt han sa. Samtidigt var han full och upprepade sig lite väl mycket, men jag sa inget. När jag till slut sa att detta var 2 gången jag står ensam i en bar så såg man på honom att han gav mig stor respekt ist. Han insåg att: Ojsan trotts att hon är nyutbildad så är hon jävligt grym.

Jag har ju en bra grund att alltid ha något att prata om i baren och folk blir paffa och imponerade. Jag heter Hoff, är bartender och dessutom är båtbyggare. Folket tycker att det är kul att jag heter Hoff, när det finns ett öl som heter Hof. Jag hört alla skämten. När jag säger att jag är utbildad bartender så ja det är väl lite coolt, men inget förvånande med tanke på att jag står bakom en bar liksom. När jag dessutom egentligen är båtbyggare så blir ögonen stora och första reaktionen:
- Har du byggt en båt?!
- Ja
- På riktigt?!
- Ja, en 52:fotare, värd 10 miljoner
- Båtbyggare alltså?!
- Ja
- Fan va coolt!


Dessutom har jag och Tösen blivit riktiga vänner, mysisar. Ligger sked och gosar mycket. Hon kanske blivit mysig nu efter att hon löpt första gången, blivit vuxen?
Hon kommer alltid vara min bebis iaf, mitt monster



Hade du fått en inbjudan?

Vem bjöd in dej till mitt skrivbord?
Jag sitter helt oskyddat framför datorn och klickar ner alla fönster.
Och där är du i ett eget fönster.
Där blinkar du förbi på alla bilder jag äger med dej. Sedan alla minnen. Alla våra "saker".
Hur lyckades jag så omedvetet bjuda in dej?

Lycka!

Jag sitter och är allmänt lycklig över våren och att jag faktiskt har världens bästa människor i mitt liv.
Men som strössel på toppen av glassen fick jag nyss ett sms av Fredrik, min Fredrik från Windy. Den 3:e april är jag medbjuden på Windyfest eller ja, det kostade 300kr för dom som inte är med i facket. Men fuck that, om jag så ska leva på nudlar en månad så ska jag dit :)


Hello morgon!

Jag vaknade strax efter sju idag.. wiie...eller något sådant. Har jag gjort något vettigt hittills? Svar: Nej!
Druckit te iaf, det var gott och nu ska jag städa. Det är kanske inte dagens roligaste, men dagen stora stora tvång. Funderar på att gå ner med mitt sofföverdrag till akuttvättstugan för det är fan äckligt nu.

Ikväll är det yoga, det var länge sedan jag körde ett pass nu. Så det ska bli oerhört skönt. Jakob ville ha möt upp mig på Harrys för lite öl och mat, men det blir sent och Sandra var oxå sugen. Så det blir förmodligen i morgon. Hoppas på lite pengar från personen som har lovat det lika länge som jag bott i Vimmerby. Det är så jävla dålig stil och jag är grymt besviken. Det är andra gången det lånas ut pengar och inte ser röken av dom. Trodde att 5 år senare att man mognat. Men ack så fel.
Jag får ju skämmas när jag har andra skulder att betala och jag får be dom vänta för att jag väntar på dej.

Nää städning var det ja...

Våga Chansa



Det handlar om att våga.
Våga chansa.
För man vet inte om det går förens man har försökt.
Försöker man inte så ångrar man sig.



Nu kör vi

- Den här burken vill jag ha till dricks
- Jag vill se dej naken
- Det har du redan gjort en gång, det räcker.
- Men jag vill
- Nej
- Kan ju inte du avgöra om jag vill eller inte.
- Jo

Det handlar om att vara bestämd, sätta dom plats.


Idag tackade jag ja till ett mycket spännande sommarjobb. Som kommer ge mig en stor utmaning och göra sig bra i mitt CV sen. Det kan nog bli en bra sommar.
Pratade en snabbis med Gil innan, satan va kul det var. Jag är inte känslig av mig jag inte ;)
Befunnit mig på Harrys sedan nio i morse till halv ett nu i natt, jag är duktig. Men min bar är så sjukt fin nu om man jämnför med första gången jag klev in där med Rolle. Kanske någon dag kan ordna en före och efterbild.
Kommer ni på premiären babes?

Andas?

Jag är vilsen i mig själv. Det syns. Syns på mitt hem, på min pappershög på golvet.
Jag har glömt hur man andas.
Min mobil är på dygnet runt ifall någon skulle ringa och be mig jobba. Jag är aldrig ledig i mig själv.
Men om jag bestämmer mig att jobba röven av mig i sommar, får jag då åka iväg ett par dagar nu och utan dåligt samvete säga nej ifall dom ringer och vill att jag ska jobba?
Har jag råd att unna mig att bara va, gå i skogen i mysbyxor och köra näsan i barken för att lukta ifall våren är på väg?
Är det så jag lär mig andas? Det där lilla extra jag söker som får igång min glöd har jag inte råd med. Men om jag fantiserar? funkar det, blir jag lite lyckligare av det.
Fantasifigurer i vardagen. Isf ligger jag just nu i  sängen i en trea, kanske ett hus med en karl som får mitt hjärta att slå i volter och i korgen brevid ligger min hund (hundar?) Jag har ett jobb som jag ser fram emot varje dag.
Men är detta som krävs för att jag ska andas igen?
Nej.
En fin vän till mig sa åt mig att jag ska gå ut i skogen i morgon utan mobilen och titta.
Jag ringde henne bittrare för varje ord som min mun formade att tillslut var jag tvungen att be om ursäkt. För jag insåg att jag ¨var för jävla tråkig att lyssna på.

Men om jag börjar dagen med en promenad i morgon och tittar är jag i rätt riktning då?

Jobbångest

Lite jobbångest. Jag funderar på att ha 3 jobb och såhär ser det ut isf:

Första jobbet: Kl 10-14 i 14 dagar och sedan ledig i 14 dagar
Andra jobbet: Kl 16-22 (rycktet säger vardagar) lite olika tider.
Tredje jobbet: Kl 22-04 endast fredag-lördag och ibland på ondagar

Tror ni det kan funka?

Fritid?
Jag sover i ett solarie och låtsas att jag har en.

Mirakelkvinna, hört talas om henne? ´That´s me!


Sedan finns andra hjärnspöken på detta, men jag har en plan där med.

P-plåster och graviditet

Jag tänkte kliva ur sängen vid 05.20 idag för jag vaknade då. Men såklart somnade jag om och nu sitter jag här lite halvdöd. Skulle ha träffat Lina idag, men idag känner jag mig osocial faktiskt och det står jag för!
Jag ska städa och svabba mitt hem och lyssna på mitt kattskrälle som jammar konstant. Mitt smink ska tvättas bort, jag är slarvig med det.
Var på Harrys hela dagen igår och det gick väl framåt. Rolle var uppe i varv och beslöt mig att gå hem när Rolle bad mig att putsa bestik. Får jag inga serveringstimmar tänker jag inte beblanda mig med restaurangen.


Drömde i natt att jag var gravid. Detta berättade Lisa för mig och jag var i tredje månaden. Jag skulle ha tydligen få barn i junimånad och på något vis räknade vi ut att det var A som var pappa. Och i drömmen var det hur ologiskt som helst att det just skulle vara han. Sen var det ju väldigt konstigt att Lisa berättade att jag var gravid och jag själv inte hade en aning.
Det hela hänger nog med att jag igår skaffade ett recept på p-plåster. Och berättade för mamma igår och hon upplyste mig om att jag även var tvungen att ha skydd.
Egentligen, varför denna hysteri om skydd när jag inte ens ligger?
Men men kommer drömprinsen och ringer på dörren så är jag iaf redo :)

Nähä nu ska jag börja svabba typ.

Vi minns lite olika

H: - Men du har ju varit på efterfest med henne! Du vet när vi var på pokerklubben
J: - Har vi?
H: - Vad gjorde vi där egentligen?
J: - Det var ju då vi pratade om dina bröst.


Ja jag säger då det, jag och mina bröst.. vi är vänner.

Lite onödig fakta

Helgen har varit intensiv på något vis. Idag sov jag till tio i ett. Herregud, när jag gjorde jag en sån sak senast? Men det var skönt att veta att jag inte kliva upp på hela dagen och att katten inte väckte mig.
Undrar hur hon mår mitt hjärta, jag får kliva av hemma i morgon bitti och servera henne mat och sånt och sedan gå ner till Harrys.

Min fina Therese! Vårat fyllesnack var bäst, lite suddigt..men bäst! Saknar dej enormt! Våra fyllor tillsammans kan ingen slå, så är det bara. Du är den bästa av alla. Min bästis ;) Så kom hem snart och ta med en kortlek så ska vi visa hur man super på ett bra sätt.

Haft en myskväll med Ted, Put och Noelle. Fint det med film och lite hormat. Sånt gillas och det är dessa jag saknar i viken mest. Ni är great!

Undrar vad veckan kommer innehålla. På tisdag är det jobb på eken och i helgen öppnar ju Harrys på nytt med mig i baren. Det ser jag fram emot.

Just det, en fråga: Jag funderar på p-plåster, något som har en åsikt?

Intressepilar

Det vart en intensiv dag igår.
Möte 09.30
Möte 11.00
Harrys 11.30
Lunch 12.30
Eken 14.00
Bli snygg 21.00
Öl 21.10
Hemma 02.30

Nu vill jag att alla skriver ner detta!



Våra blickar

Planering

Jag har ny grej för mig, eller ja en nygamma. Jag somnar på soffan. Två kvällar i rad har jag sysslat med denna grej.
I tisdags så kollade jag på "Den rätte för rosing" och somnade på slutet. En timme senare vaknade jag förstörd över en dröm. Jag drömde om en brand. Ted brann upp och Put hade panik och jag fick liksom skärpa mig ordentligt och berätta för Put att Ted nog inte överlevde. Put såg lite chockad ut och sedan vaknade jag.
Igår somnade jag även då på soffan i slutet av Juno. Som förövrigt är en av mina favorit filmer big time.

Det har varit många grejor på gång till helgen. Tanken var Kraftnäs, men samtididgt är det min sista lediga helg där jag kan dricka på en evighet så jag tror planen blir nog: Fredag, party i Vimmerby med väner här. Lördag, städning på dagen och party på kvällen i viken och på söndag, segisdag i Viken?
Jag vill ju umgås med mina vänner i Vimmerby och i Viken med lite fylla. Jag kan ju såklart vara med på förfester och sånt innan jag ska iväg och jobba här i Vimmerby sedan.

Idag ska jag iaf umgås med bror i Fiefall, det är galet kul!


Undrar om hästen finns kvar?

Jag ler

Om datorn är igång, som den oftast är när jag är hemma. Har jag alltid Facebook öppet. Rätt som det är får jag ett snabbmedelande av Caroline. En chef från Eken, som knappt känner mig.

Caroline:
Du är bara för skön!
Hanna:
Vad har jag nu gjort :D
Caroline:
Du e bara super!
Hanna:
Hahaha...Varför?

Caroline:

Du bara e de, en helt suverän, stark o modig människa, ja såg de direkt första gången du kom t Eken. Thats it!





Då får man vara glad

Lite sanning

Idag när jag mötte Lotta på Lernia fick jag ett papper med rubriken: Livshjulet - hur har jag det idag?
Under var det en mindmall (?) som Emelie sa att det hette, jag har glömt ordet.  I mitten av pappret var det en cirkel med ordet: Nuläge i. Sen gick det streck från den till nya cirklar med ord i. Där i så skulle jag i procent förklara hur jag nöjd just nu med min situation. Det var svårt som fan.

Jobb/karriär: Jag skrev 50%. Det känns som jag stampar just nu, men att jag kommer igång snart med den fronten. Jag är halv nöjd.
Fysisk omgivning: Jag skrev 60%. Min lägenhet funkar helt okej, men jag drömmer såklart om något bättre.
Fritid: Jag skrev 60%. Det känns som pengarbiten måste funka för att jag ska vara helt nöjd. Så att jag kan göra det jag vill.
Utveckling: Även där skrev jag 60%. Bara jag får komma igång och jobba så vet jag att jag kommer att utvecklas på nytt
Kärlek: Jag skrev 80%. Jag må vara singel, men jag är nöjd iaf. Eller som jag sa till Lotta, beror vilken dag man frågar.
Familj/vänner: Där blev summan 95%. Att det inte blev 100% är för att alla är överallt i Sverige.
Hälsa: Det blev 80%. Den kunde vara bättre.
Pengar: Där blev det lägst 30%. Inget jobb, inga pengar

Det kunde ha varit värre... visst?

Mot Lernia

Jag är seg och lite hungrig.
Vid nio är har jag möte på Lernia. Ska bli spännande att se vad Lotta vill snacka om idag.
Igår så var jag och Emelie himla nyttiga, vi simmade och var i skogen med hundarna. Har lite träningsvärk i armarna efter simmningen, nice!
Tänkte gå till Harrys efter mötet och kolla läget. Ska även in till djuraffären och köpa ordentlig kattmat och lite leksaker till Tösenpösen. Hårsnoddar borde även införskaffas, för det är kattskrällets favortileksak.

Jaha nähä.. dags att gå?
Jo men då går jag.

Vintermys


Isen låg fin, men jag trodde jag skulle dö ett antal gånger.

Fina Lycka

Dagens enda fångst. Vi är djurvänner som Klyka sa, eller inte jag.

Mördaren Hanna fixar, med hjälp av Lycka

Put och Lycka myser

Och ja Klyka han hade munnen full..